6.8
6.9

KeukenBrasserie

vanaerde vanaerde 16 oktober 2011

Redelijk gegeten. Jammer dat de openhaard en de verwarming uit bleef, ook al waren we de enige gasten. Voorgerecht was prima bij iedereen. Hoofdgerechten waren we niet heel blij mee en helaas was mijn dessert van perzik helemaal niet lekker. De chocolade-explosie van mn mede tafelgenoten was gelukkig wel lekker.

Lars Lars 24 oktober 2009

Vol verwachting gereserveerd bij dit "zusje" van Le Marron. Aangekomen gekozen voor het dagmenu (3 gangen € 29,95) waarbij vooral het eten erg goed van smaak en kwaliteit is. Helaas zijn de porties voor een brasserie wel erg aan de kleine kant.. reecroquetjes van 3 cm (2 als voorgerecht), en een eendenboud die meer een klein koteletje leek (als hoofgerecht). Ook de prijs van de wijn is meer op het niveau van de buren, 3 glaasjes stonden voor € 23,- op de rekening. Dit zijn voor mij prijzen en hoeveelheden die niet bij een brasserie passen. Hierdoor kom ik hier helaas niet snel terug. Als ik kies voor de goede kwaliteit en bijzondere gerechten spaar ik liever even door om bij Le Marron zelf te gaan eten, als ik voor een brasserie kies en dus "betaalbaar" wil eten zijn er in de regio veel betere alternatieven.

Edje Edje 18 augustus 2009

Bezocht terwijl ze net een paar weken open waren. Het is dat de ervaren kracht uit het Le Marron gedeelte hier de andere onervaren dames nog wat bijstuurt want er gaat teveel mis qua organisatie.
Tja, je hebt natuurlijk wel een verwachtingspatroon als je een paar keer aan de andere zijde bent geweest, ook al is dit laagdrempeliger. In potentie moet dit een prima brasserie kunnen worden. De gerechten op de kaart zijn toegankelijker en uiteraard betaalbaarder dan het sterrenrestaurant en toch speciaal door de keuze van kwaliteit en samenstelling. Wat we gegeten en gedronken hebben was dan ook volgens verwachting. Nu de bediening nog op niveau brengen.

proever es proever es 10 augustus 2009

Net vier weken open, het meer toegankelijke restaurant behorende bij sterrestaurant Le Marron. Hopelijk zijn het opstart problemen want dit was geen beste avond. Naast het feit dat drie gerechten aan het begin van de avond al niet leverbaar waren, de vervangende kreeftensalade een kreeftenpizza blijkt te zijn, de schelpdierenbouillon te ver is ingekookt en de bestelde eendenbout veel te zout is en vervolgens ook van de kaart gehaald is, blijken we ook nog eens een serveerster te hebben die totaal geen kennis van zaken heeft, dingen vergeet en eigenlijk gewoon een beetje onbeleefd is (dienblad met drinken met dienblad en al op tafel zetten, terwijl ik het hoofdgerecht nog niet heb gekregen al vragen of we nog een dessert willen etc etc) Gelukkig grijpt een ervaren en zeer deskundige serveerster in en doet ze er alles aan om de avond nog een beetje te redden. Het is duidelijk dat ze zich zeer opgelaten voelt over het verloop van de avond en het feit dat de keuken veel steken laat vallen. De rekening is nog behoorlijk voor een brasserie en zeker voor wat we deze avond allemaal kregen. Ik hoop voor het restaurant dat het opstart problemen zijn. Maar een kok die niet eerst zelf proeft maar pas als een klant iets terugstuurt zelf gaat proeven en een gerecht van de kaart haalt, ik dacht altijd dat je pas iets uitserveerde als je zeker wist dat het op smaak was. Nog een keertje? Misschien over een hele lange tijd als ik van vrienden hoor dat het restaurant een grote groei heeft doorgemaakt. Tot die tijd uitwijken naar een andere plek of net wat meer betalen en bij Le Marron zelf wel echt lekker gaan eten, want dat er lekker eten uit die keuken kan komen dat weet ik van eerdere ervaringen.

Geef zelf je mening over 2ND Food & Wine