| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
SenI 4 maart 2012 | |
HP geboekt, voorgerecht acceptabel (zeebaaars) geen smaak!!
Mwaboetsje 22 oktober 2011 | |
Bediening is vriendelijk, persoonlijk, attent. Entourage is gezellig. Wij verbleven hier op basis van een 4xvrij voucher. Twee overnachtingen inclusief culinair 3 gangendiner. Over het hotel niets dan lof! Ontbijt was ook uitstekend! Maar het avondeten.... Geen driegangendiner, maar we konden gebruik maken van het buffet. Op zich vinden we dat helemaal niet erg. Begon met goede bospaddestoelensoep, die helaas lauw tot koud was. Koude voorgerechten: gerookte zalm, rauwe ham, allemaal prima, vieze (branderig smakende) zalmsalade in borrelglaasjes. Affijn, te doen. Het warme buffet was ronduit vies. Zelfs in goedkope all-inclusive oorden heb ik altijd beter gegeten. Aardappelgratin leek wel in water gekookte rösti, gevulde kalfslende was smakeloos, keihard, koud en uitgedroogd, jakitori-spiesjes (ook koud). Alle salades smaakten alsof ze uit pot of blik kwamen (superzure bietensalade van bietjes gemengd met minstens evenveel zilveruitjes, huzarensalade en een klein bakje verlepte rucola, en wat partjes verwaterde tomaat. ) Dessertbuffet was niet vies, maar ook niet lekker. Borrelglaasjes fruitsalade, muffins en saroma-pudding. Onbegrijpelijk, want bij aankomst hadden we een koffie-complet gekregen met overheerlijke zelfgebakken brownies, kokoskoekjes en kokosmarshmellows. We hebben zelfs gevraagd of de kok soms ziek was die avond, degene die de brownies/kokoslekkernijen heeft gemaakt kan niet dezelfde zijn als degene die dit vieze eten fabriceert. Dat was wel zo. Het zal wel een kwestie van geld zijn, en met de koffie-complet hebben we gewoon geboft. Jammer van deze misser, want verder waren wij zéér te spreken over dit hotel!
Proever29139 14 mei 2011 | |
erg fijn gedineerd elke maand een nieuwe kaart. |
Xara 1 september 2010 | |
Weinig keuze, matige bediening. Eten was oppervlakkig en weinig bijgerechten. Hoeveelheden waren voor de mannen aan de krappe kant.
bianca72 16 april 2010 | |
na een zoektocht op zoek naar een restaurant in Harderwijk (P-plaats vinden was erg lastig op deze vrijdagavond) hebben we 'uit nood' maar gaan eten in het hotel, waar we ook zouden slapen. Even voor 21u kwamen we binnen, moesten nog inchecken en onze bagage kwijt...terwijl je tot 21u kon aanschuiven. Geen probleem: geven we even door dat u nog komt.
Geef zelf je mening over De Beyaerd