dkb 7 mei 2012 | |
We hebben hier prima gelunched. De vis was vers en is genoeg variatie op de menukaart. De prijs/kwaliteit/hoeveelheid-verhouding is hier goed. Wij vinden het hier gewoon goed en lekker eten voor weinig geld. |
kenshin 20 april 2012 | |
waarom is het zo moeilijk om vriendelijk te zijn? dit is een vraag die ik mezelf stel in heel veel restaurants en Sumo is daar geen uitzondering op. eten is veels te zout en niet vers. geen aanrader!!! sushi is van mediocre kwaliteit. |
g-k 1 april 2012 | |
terrible arrogant reception guy, missing orders, chewy fish sushi, missing drinks, then final order went completely lost... re-ordered and that didn't even make it... terrible and last time we will go there... try one of the many other sushi places... |
goodtaste18 3 maart 2012 | |
Gisteren nog gegeten. Was helaas een ontzettend arrogante gastheer/receptie. Verschrikkelijk mannetje zeg. Stonden op het punt weg te gaan, helaas hadden we kinderen bij ons, dus niet zo flexibel. Heerlijk gegeten, zeker prijs vs kwaliteit. Bediening heeft slechte ontvangst ruimschoots goedgemaakt. Zijn snel, correct, vriendelijk, lang geleden trouwens 'vriendelijke bediening'. |
Kinsly 2 maart 2012 | |
Vies eten! De sushi rijst is veel te zuur en taai, de vissen zijn niet vers, zeker van dagen geleden. En toch moeten we alles opeten want anders krijgen we boete! belachelijke onzin! Wijn zijn echt zwaar teleurgesteld. jongens, Nooit meer komen! |
Fabienne123 27 februari 2012 | |
Lekker eten en veel. Goede sushi en goed kwaliteit prijs verhouding. Snel en vriendelijk bediening. Het is ook heel leuk met een grote groep te gaan eten. Aanrader! |
Markensam 25 februari 2012 | |
De service vonden we niet best. We hebben gelunched en hadden de kleine bij ons met de kinderwagen. Waren ze niet blij mee geloof ik. Qua eten was het oke maar niet super. |
richard1981 5 februari 2012 | |
Altijd weer lekker. Komen hier vaker en het eten is altijd goed en wordt snel geserveerd.
mcdennem 29 december 2011 | |
Vaker hier gegeten, maar heb het nog weinig zo chaotisch meegemaakt als vanavond. Wij zaten er om 18 uur, na een half uur pas de eerste ronde.19:25 werd alweer gezegd dat de laatste ronde er aan kwam. Zeer ongepast, aangezien we aan de derde ronde zaten en dat niet aan ons lag maar aan de langzame bediening. En dat was niet alleen aan onze tafel! Om 19:55 werden we "gedwongen" om de reking te betalen. Erg dwangmatig en zeer ongepast allemaal. Ook waren de gerechten vaak zeer matig, te weten koud en taai... Dat kon er ook nog wel bij. We zullen de komende tijd de sumo links laten liggen. |
V_V 25 december 2011 | |
Lekker eten, vriendelijk bediening. Het is super gezellig! |