Altijd weer lekker. Komen hier vaker en het eten is altijd goed en wordt snel geserveerd.
Enige minpuntje is de service. Maar ja dat is eigenlijk in alle Sushi All you can eat restaurants. Het eten is verder helemaal in orde en de zaak zelf is ook erg gezellig. Vooral als je aan één van de zithoekjes zit.
Vaker hier gegeten, maar heb het nog weinig zo chaotisch meegemaakt als vanavond. Wij zaten er om 18 uur, na een half uur pas de eerste ronde.19:25 werd alweer gezegd dat de laatste ronde er aan kwam. Zeer ongepast, aangezien we aan de derde ronde zaten en dat niet aan ons lag maar aan de langzame bediening. En dat was niet alleen aan onze tafel! Om 19:55 werden we "gedwongen" om de reking te betalen. Erg dwangmatig en zeer ongepast allemaal. Ook waren de gerechten vaak zeer matig, te weten koud en taai... Dat kon er ook nog wel bij. We zullen de komende tijd de sumo links laten liggen.
Er is altijd een tafel ter beschikking op de afgesproken tijd. Natuurlijk moet je rekening houden met dat je niet 'culinaire hoogstandjes' krijgt, maar de sushi is keer op keer goed. De tijd tussen het inleveren van je keuze, en het krijgen van je eten is snel, en er loopt veel personeel rond waardoor je snel bv. een wijziging door kan geven of drinken kan bestellen. Kortom, goede sushi voor een goede prijs en een snelle bediening.
Inmiddels zo'n 4 keer hier gegeten en de prijs- kwaliteit verhouding is goed. Het is smaakt goed en er is genoeg variatie. Hierop weinig aan te merken. Echter, de bediening en de planning laat te wensen over. Gisteren om 8 uur gereserveerd en pas om half 9 konden we aan tafel. In de tussentijd werden we in de gang geparkeerd en moesten we hier een half uur wachten, voordat we aan tafel konden. Het bestellen ging vlot, maar de eerste gang duurde voor Sumo begrippen best lang (20 minuten). Nadat we 2 gangen hadden gehad, werd aangegeven dat de keuken over een kwartier dicht zou gaan en dat we de laatste ronde konden bestellen, terwijl er eigenlijk 5 rondes zijn. Daarna ging het bedienend personeel aan het tafeltje naast ons aan hun eigen maaltijd beginnen, toch een beetje vreemd als alle gasten nog aan het eten zijn. Ook al mag je niet een sterren restaurant behandeling verwachten,dit was toch wel jammer.