? 10
?
?
Nog 2 proefformulieren nodig
Toon telefoonnummer (0321) 333 234

Dit restaurant is helaas gesloten!

KeukenBbq, Grill, Frans, Hollands, Internationaal, Pannenkoeken / Poffertjes & Algemeen
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

slager slager 19 augustus 2010

Een prima restaurantschip waar de prijs/kwaliteitsverhouding goed in balans is.Het restaurant is gevestigd op een prima locatie aan het veluwemeer op loopafstand van Walibi.
De eigenaar Ton is een prima gastheer en geeft je direkt het gevoel'thuis' te zijn.
Ook is het goed vertoeven op het loungedek onder het genot van een hapje en een drankje.
Een absolute aanrader zijn de huisgemaakte overheerlijke spare ribs.
Zeker de moeite van een bezoekje waard, temeer omdat de gezellige plaatsen Harderwijk en Elburg in de buurt liggen.
Nogmaals een aanrader!!

miekje023 miekje023 21 juni 2010

Zaterdag 19 juni hebben mijn vriend en ik bij Prinses Maxima gegeten, een oud passagiersschip wat nu dient als restaurant en hotel.

We werden allereerst zeer vriendelijk ontvangen door de manager Ton. Een gezellige man die echt plezier had in zijn werk, dat zag je gewoon. Naast ons zaten mensen de huisspecialiteit (niet op de kaart) te eten die wij volgens hen ook echt moesten proeven. De manager raadde ons ook de spearribs aan. Geen verkeerde keus want ze waren zeker lekker, heerlijk vers en mals met niet teveel overdreven marinade. Heerlijk gesmuld. ;-)

Het leuke aan dit restaurant is dat je uitzicht over het Veluwemeer hebt. Toen wij er waren, zaten er wel iets van 2000 zwanen op het meer, mooie gezicht. Boven op het dek was ook nog een loungeterras aanwezig. Het was erg regenachtig toen wij er waren maar ik kan mij voorstellen dat je heerlijk met je drankje zit wanneer het zonnetje schijnt!

Al met al is Restaurant Prinses Maxima een aanrader om te eten. Vriendelijk personeel, lekker eten en een mooi uitzicht: de ingredienten voor een gezellig avondje uit.

Annemieke uit Katwijk a/Zee

Douwe63 Douwe63 27 juli 2009

Je moet het restaurant echt weten te vinden. In de Flevopolder, aan het eind van een doodlopende weg. Het restaurant bevindt zich op een groot, oud passagiersschip. Voorheen heeft het schip o.a. een leven gehad als Botel in Amsterdam. En nu ligt het dus te liggen aan het Veluwemeer. Op het schip zijn ook nog de oude hutten waar je nog steeds kan slapen (hotel). Het schip ligt er al sinds 1993, de huidige eigenaren hebben het schip in mei dit jaar overgekocht. Een gewaagde onderneming. Het restaurant is niet echt nautisch, wel netjes/standaard ingericht. Op het dak voor mooi weer een loungedek. De kaart is heeeel erg standaard: sate, wiener schnitzel, slibtongetjes, spareribs. Prijzen tussen 14 en 20 euro. Er wordt veel en goed geserveerd, o.a. met warme groente (!), koude salade, gebakken aardappeltjes en frites. Sate en spareribs gewoon prima. Prettige bediening. Die weinig te doen had, er waren maar 4 tafeltjes bezet. En dat midden in het hoogseizoen. Kortom, wil je standaard goedkoop, maar wel lekker eten dan ben je hier aan het goede adres. Voor de locatie moet je hier zeker heen gaan, een passagiersschip met een prachtig uitzicht op het Veluwemeer! Maar op welk publiek richt je je met deze kaart? Komt die standaard-tourist hier nou ook naar toe? Wij betwijfelen het zeer. En het zou jammer zijn als het schip ten onder gaat. De nieuwe eigenaar is een enthousiaste man die wij het gunnen hier een succes van te maken. Daarom: als we in de buurt zijn komen we zeker weer. Niet speciaal voor het eten/de kaart. Maar voor de sfeer van het schip, het mooie uitzicht en de aardige eigenaar.

LunchDiner
Maandagvan 12:00 tot 17:00Geen diner