JEFAdam 30 oktober 2011 | |
Super lekkere ravioli's en het is weer eens wat anders. De vullingen zijn verrassend, afwisselend en heerlijk.. Aanrader om even snel wat af te halen. |
zomaar1 30 oktober 2011 | |
Super lekkere ravioli, rijk gevuld borden en heerlijke combinaties. Ik had de kalfsravioli met ansjovisboter, echt niet te versmaden. Ik kan niet wachten om de andere varianten te proeven. Het is verder ook een leuk tentje, zo eentje die je graag om de hoek van je huis wil hebben. Het is meer To Go winkel dan een restaurant. Goed voor een snelle hap aan de leestafel of om mee te nemen naar huis. En tip: je kunt ravioli ook ingevroren kopen en het thuis zelf maken. |
monique_c77 27 september 2011 | |
Heerlijk vers gemaakte Ravioli met verrassende vullingen. Ook de desserts brownie en tiramisu zijn top!!!!! Het is zeker de moeite waard om nog een keer langs te komen, jammer dat er niet veel zitplekken zijn. Bediening is top en geduldig. |
Lorraine 2 april 2011 | |
Wow...wat lekker ravioli en ze zijn super aardig! |
krullebol 1 april 2011 | |
We wonen hier om de hoek en halen regelmatig eten hier. Wij vinden het echt heerlijk. We hebben ze nu allemaal uitgeprobeerd en weten niet welke we het lekkerst vinden. Ook de porties zijn groot genoeg. Wij vinden het absoluut een aanwinst in de buurt! |
judithdk 16 mei 2010 | |
Toptent! |
toitie 11 januari 2010 | |
Zeker de moeite waard om eens te proberen. Ben hier nu twee keer geweest. De eerste keer had ik die met kalfs/salie-vulling en ansjovisboter, spinazie tomaat en rode ui. De tweede keer koos ik voor die met kip/bospaddestoelen-vulling en pittige roomsaus met rucola. Beiden zijn mij goed bevallen. Leuk dat er dit soort zaakjes zijn! |
Lianne 1 december 2009 | |
Afgelopen vrijdag langs geweest bij Holy Ravioli. Van buiten ziet het er gezellig uit en zodra je binnen staat kan je de ' keuken' inkijken en zie je dat ook daadwerkelijk alle ravioli's zelf gemaakt worden. Wij hadden gekozen voor 2 kalfs, 1 geitenkaas en 1 spinazie in salieboter. Alle vier waren echt heel goed, je proeft dat alle ravioli's vers zijn gemaakt. Dus als je geen zin hebt om te koken is het zeker de moeite waard om hier even langs te lopen om wat af te halen. |
Tientje 1 december 2009 | |
Na vaak langs dit winkeltje te zijn gelopen ben ik toch eens holy ravioli binnengestapt. Als niet-liefhebber van ravioli kan ik toch zeggen dat het me bijzonder goed smaakte. Er staan verassende, maar ook meer traditionele vullingen op de menukaart. En zowel vlees als vegetarisch. Zeker de moeite waard als je van ravioli houd (of niet). |
amdewaard 14 oktober 2009 | |
Aangeraden door een dochter onlangs twee verschillende raviolis gegeten. Geitenkaas, en gamba. Allebei voortreffelijk! Goed gekruid, lekkere saus, beetje verse groente er doorheen. En alles ter plekke bereid!! Een aanwinst voor heel Amsterdam. En nu maar afwachten of ze het redden maast de Turkse pizzatent en de patatboer. Hoop van wel. |
Geef zelf je mening over Holy Ravioli