| Keuken | Italiaans, Koffiebar & Lunchroom | ||||
| Huiswijn per fles | €17.00 | ||||
| Huiswijn per glas | €3.50 | ||||
| Openingstijden |
| ||||
Deze zaak aan de Maas biedt een verbluffend uitzicht op de skyline van Rotterdam. Vervoer met de watertaxi geeft een extra dimensie geven aan deze beleving. De keuken is al even uitmuntend: traditioneel Italiaanse gerechten bereid met duurzame producten. Een klein voorbeeld: coquilles met een knoflookdressing en nog knapperige stukjes lenteui. Af en toe wat rumoerig, maar dat past bij een Italiaanse zaak en converseren blijft prima mogelijk. Slim zijn de spiegels aan de wand waardoor je vanuit alle hoeken van het uitzicht kunt genieten. Wat een perspectief!
Smulpapend 9 februari 2012 | |
Het water loopt me werkelijk weer in de mond terwijl ik dit schrijf. Een wisselend menu voor 's avonds met voor ieder wat wils. Heerlijke wijnen en vriendelijke bediening. |
huis03 4 februari 2012 | |
Topzaak! Ik was hier lange tijd niet geweest, maar het eten was nog even smakelijk als toen en de sfeer was net zo gezellig als destijds! Voor antipasto, hoofd ossobucco, na torte di limone. Mijn tafelgenoot had als voor coquilles, als hoofd tonijnsteak en als na ook een torte di limone. Als extra kregen we van de chef (eigenaar Faouzi stond nu achter het fornuis!) als tussengerecht een lasagne van aubergine. Alles was even lekker! En wat een aardige bediening, kortom helemaal top! |
AZ64 1 februari 2012 | |
We hadden wat te vieren en belden spontaan of er nog een tafel voor vier vrij was. Geen probleem.
rdam47 23 januari 2012 | |
Echt een geweldige lunch voor weinig geld! |
J_G 22 januari 2012 | |
Op aanraden van een vriend hier gaan eten, je moet het maar weten dat deze zaak bestaat gezien de locatie. Overigens wel een prachtige locatie met een fantastisch uitzicht ne zeer attente bediening.
Geef zelf je mening over Borgo D'Aneto
| Vrijdag | van 11:30 tot 14:00 | van 18:00 tot 0:30 |
| Zaterdag | van 18:00 tot 21:30 Geen lunch | |
| Zondag | Gesloten | |
Opmerkingen
Op Kerstavond en 1e Kerstdag zijn wij voor het eerst open en serveren een exclusief Kerstdiner. hebt u interesse dan zenden wij u dit persoonlijk toe. Dit menu is alleen op aanvraag verkrijgbaar.