360 ° panorama

KeukenJapans
Openingstijden17.30-22.30

kelev kelev 5 januari 2012

Eerste en ook laatste keer!
"Hip" ingerichte tent en dus stonden de tafeltjes veel te dicht bij elkaar.
We zaten met 2 heren "aan tafel" waarmee we niet hadden afgesproken.
Na 't doorgeven van onze bestelling arriveerden de appetizer (van 't huis) de edamame en de misosoep tegelijk. Dat geeft geen welkom gevoel, in tegendeel de bedoeling is dooreten en wegwezen dat kan de tafel makkelijk nog 2x keer benut worden.
Sushi was ok, niet helemaal vers. Prijs/kwaliteit kwam zeker niet overeen.
En dan de bediening; onze serveerster was correct, maar niet oprecht geïnteresseerd. De obligate: "heeft 't gesmaakt?" uitte ze als een robot na elke gang, maar er werd niet geluisterd naar ons eventuele antwoord.
Er kon geen lachje vanaf, behalve bij de gasten die zij blijkbaar kende. Stralend en met een lach werden deze gasten bediend.
Zeer onprofssioneel dus.
Eindconclusie: slecht

capser capser 21 november 2011

Hoge kwaliteit sushi/ eindelijk eens goed bereidde rijst en mooie sushicombis die je niet hoeft onder te dompelen in soya want ze zijn al goed op smaak. Vooral de nigiris vond ik erg goed. Je betaalt er wel voor.

ErikM1 ErikM1 28 oktober 2011

Beste sushi in Amsterdam! Uitstekende sushi en sashimi die in een open keuken wordt bereid, prettige bediening en mooi interieur. Constante kwaliteit de afgelopen jaren. Het is niet goedkoop maar zeker een aanrader.

mbk mbk 13 september 2011

Prima sushitent. Eens met een eerdere opmerking dat het personeel erg snel is. Zodra ik mijn laatste slok nam, werd er al weer gevraagd of ik nog iets wilde... daar krijg ik een beetje een gehaast gevoel van. Ik vond het best duur, maar dat mag ook wel. In andere sushitenten in de stad is (de schaarse) vis vaak veel te goedkoop. Wij waren met zijn 2en voor een paar hapjes 70 euro kwijt. Maar het was het waard: goede kwaliteit! Tip: maak de tafeltjes iets beter schoon, nu plakte ik eraan vast.

MarijeLW MarijeLW 23 mei 2011

Heerlijke sushi gegeten. Bediening is vriendelijk, gaat alleen iets té snel. Voor je het weet heb je je hele bestelling al op tafel staan en ben je met een half uurtje klaar. Daarom is het beter om niet alles in één keer te bestellen. Maar smaakt prima!!

Geef zelf je mening over Tomo Sushi