KeukenItaliaans, Biologisch & Pizzeria
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

Bij Fuoco Vivo is alles authentiek. Het personeel spreekt Italiaans evenals een groot deel van de bezoekers die stuk voor stuk uit Italië lijken te komen. Uit de traditionele houtoven komen dunne pizza’s gemaakt van geïmporteerde producten als tarwemeel, tomaten en olijfolie. Naast de welbekende pizza Margherita en Tonno staan hier ook originele exemplaren als Mastunicola (zoute Italiaanse kaas) en Perugina (zelfgemaakte worst) op de kaart. Zeker proberen!

pierre25 pierre25 5 mei 2012

Lekkere pizza en een goede, vlotte bediening. Maar het is geen zaak om eens even lekker te gaan tafelen. Voorgerechten hebben ze eigenlijk niet en ook de diversiteit van de pizza's valt tegen. Zo hebben ze amper pizza's met vis of andere waterbewoners. Maar als je van hammen, kazen en worsten houdt, dan mag je hier een beste (en dure) pizza verwachten

ndiamand ndiamand 7 april 2012

Echt goede pizza's met heerlijk knapperige bodem en goede italiaanse kaas en verse kruiden. Lekkere salade. Vriendelijke bediening en zeker waar voor je geld!

Proever36168 Proever36168 18 maart 2012

Als italiaan kan ik bevestigen dat je hier één van de beste pizza's van de stad kunt eten. De ingrediënten zijn vers, lekker, en de pizza wordt gebakken in een houtoven zoals het hoort. Zoals vrijwel iedere pizzeria in Italië moet je hier niet heengaan voor een romantisch diner, het is gezellig rumourig en uren tafelen is er ook niet bij, maar dat hoort ook bij een pizzeria. De jongens van de bediening zijn vriendelijk en efficiënt, alles gaat lekker snel. Het is vaak druk dus reserveren is een must, of houdt rekening met enige wachttijd aan de bar.

Weather Weather 29 januari 2012

Proef de Bufalina pizza met een buffelcaprese salad, mix salumi en kaas,vega mix bijvoorbeeld in Fuoco Vivo eens :P

mattyrio mattyrio 29 december 2011

Delicious ingredient and very light Pizza, you can taste the quality of the flower.
I will definitely suggest this place to enjoy the best Pizza in Amsterdam

Geef zelf je mening over Fuoco Vivo

LunchDiner