High tea gedaan met 4 personen via groupon. Bijzonder leuke wijze van thee drinken met speciale combinatie theezakjes/theepot, nooit eerder gezien. Heel erg vriendelijke bediening, zeer attent. Leuke locatie. Lekkere sandwiches, scones en overheerlijke taarten. We hadden eigenlijk teveel op. Een aanrader om te bezoeken!
Vandaag even op het terras neergestreken met een aantal vrouwen en het is ons hier uitstekend bevallen.
Wat wordt alles leuk opgediend, thee in een potje enz. alles ziet er zeer verzorgd uit.
Wij komen hier zeker nog eens terug.
afgelopen zaterdag erg lekker gedineerd. zeer goed verzorgd. De passie druipt er van af. de gerechten waren goed verzorgd en de bediening is zeer behulpzaam en vrolijk. absoluut een aanrader. ik kom nog een keer terug.
heerlijk ontbeten. lekkere cappucino met een bijzonder koekje. lekkere salami bij de broodjes. zeer verzorgd en niet standaard! toen wij er waren was het buiten min 2 en binnen ook iets aan de koude kant. we komen hier zeker terug om ook eens de lekkere taarten te proberen als het buiten en binnen iets warmer is.