| Keuken | Hollands & Internationaal |
| Huiswijn per fles | €15.50 |
| Huiswijn per glas | €3.00 |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Anna-T 10 april 2012 | |
Nadat wij vele keren Nederzandt met volle tevredenheid hebben bezocht, merken we de laatste 3 keer op dat de kwaliteit flink achteruit is gegaan. Prijzen zijn hetzelfde maar porties zijn klein en kwaliteit matig/slecht (o.a. soep smakeloos en kleine salades met basisingredienten). Voor vegetariers zijn er geen gerechten en als je hiernaar vraagt dan krijg je een geirriteerde zucht, ook een groene salade los bestellen was onmogelijk terwijl je een groene salade bij een hoofdgerecht krijg. (Dit is van één ober, die naar ons idee nog een leidinggevende positie heeft ook), overig personeel is vriendelijk).Erg jammer deze ontwikkelingen. Tip: minder personeel inzetten en gerechten met meer passie bereiden! Dan komen wij weer terug! |
Mr. Dame Blanche 27 augustus 2011 | |
Onlangs gegeten op een avond na een strandwandeling. Lekkere Sate met friet en een Dame Blanche en een Bread & Dips met Groene salade en een Creme Brulee na. Gewoon lekker. Bediening attent en vriendelijk zonder opdringerig te zijn. Ook mogelijkheid om tegen kleine meerprijs buiten aan een open haard te zitten die voor een aantal tafels in de tafel is ingebouwd. Zag er leuk uit. Combinatie van lounge banken en gewone tafels en stoelen, voor elk wat wils. |
michellevandam 18 juni 2011 | |
hele mooie plek om te genieten! mooie terassen en veel ruimte om je heen, midden in het duin.... een heerlijke geitenkaas salade gegeten, en ook de spareribs waren super.
SAVDS 8 juni 2011 | |
Heerlijk plekje langs de kust. Attente bediening. Alles vlot geserveerd ondanks de gigantische Hemelvaart hectiek. Carpaccio, groene salade, sashimi allen prima. Verse jus broodjes erbij.
Rob Voorschoten 17 juli 2010 | |
Prima geluncht langs de fietsroute 1. Groot assortiment aan luxe broodjes. |
Geef zelf je mening over Nederzandt