Laat u verrassen door de eerlijke no nonsens keuken van Elmar met altijd superverse en vernieuwende producten. Met stevige en pure smaken. Elmar kookt ambachtelijk en met veel liefde.
Wij houden van ontspanning en kwaliteit, eenvoud en gastvrijheid, gemoedelijkheid en sfeer.
Ook met liefde komen we bij u aan tafel om uit te leggen wat de mogelijkheden zijn en natuurlijk om u te zien genieten.
Bij deze favoriet in de Pijp combineren ze de Franse keuken met moderne internationale invloeden. Daarbij houden ze altijd rekening met de seizoenen wat een regelmatig wisselende kaart oplevert. Biologisch lam, varken en minder gebruikelijke vleessoorten als wild konijn, fazant, everzwijn en reebok sieren de kaart. Voor visliefhebbers is er ook genoeg keuze en vegetariƫrs komen er bij Elmar zeker niet bekaaid vanaf met heerlijke quiches, vegetarische ravioli en andere smakelijke creaties Een eenvoudig, huiselijk en vooral erg gezellig restaurant waar uit eten gaan echt een feest is.
met z'n vieren echt een topavond gehad bij Elmar. Heel lekker menu met verrassende combinaties. Vooraf longhaas met makreelsalade. Als hoofdgerecht een heelrijke gecoinfijte eendeborst en een super brownie na. Bovendien zeer lekkere wijnen en superrelaxte maar goede bediening.
Het was een uitstekende keuze. Gezellig knus restaurant, met een compacte kaart en uitstekende wijnen, veel per glas. Goede smaak en uitstekende bediening. Komen graag terug.
Frans en Arie
Alweer even geleden (8 dec.) met mijn werk hier gegeten, groep van 16 man verdeeld over 2 tafels. Opstelling zag er al gezellig uit en werd daarna alleen maar beter. De eerste aanwezig voor die avond en laatste weer weg. Voor een heel groot deel te danken aan het heerlijke eten (vrije keuze) die avond en goede bediening. Er werd ook heel mooi ingespeeld op de extra pauzes die we soms zelf inbrachten om even te switchen tussen 2 tafels of even te staan (hoop alleen niet dat we de andere gasten een iets mindere avond bezorgd hebben..ze zeiden zelf met een glimlach van niet, dus zal wel goed zitten). Ik kreeg alle lof van mijn collega's, maar die is natuurlijk volledig voor Elmar's eten en de rest van de crew, mijn complimenten. Was al fan voor 2-4 persoons etentjes, maar dit was ook echt een feest.
Op 24 december bij Elmar gegeten. Dit keer gekozen voor het vegetarische kerstmenu. 5 gangen lang heerlijk gegeten! Elmar gaat ook steeds meer op de biologische toer.Niet alleen wat betreft vlees maar ook biologische "vergeten"groenten" zoals kliswortel, schorseneer en pastinaak. Verrassend lekker! Dat maakt eten bij Elmar nog aantrekkelijker.
En, ook belangrijk, door de hartelijke bediening voelen we er ons altijd weer thuis.
Bedankt voor de heerlijke kerstavond.
bart 10 december 2011
*****
met een grote groep fantastisch gegeten, ondanks dat de hele zaak vol zat gewoon zelf kiezen. gerechten mooi opgemaakt, verse waar en ruime porties. bediening attent, zeer vriendelijk en ter zake kundig. complimenten voor elmar en zijn staf. wij komen zeker terug!