Op zaterdagavond gaan eten bij Viva Lanterne, helaas waren er maar 2 gasten in het restaurant wat eigenlijk al genoeg zegt........ Eten prima maar niet bijzonder, bediening in orde maar niet meer dan dat. Wij komen hier niet meer terug, wat jammer is want de locatie is adembenemend! € 85,- 2 p. voor- en hoofdgerecht & wijn, stonden met 1.5 uur weer buiten.
Behoorlijke prijs voor wat het was. Kaart nog steeds dubbel geniet vel. Website zag er veelbelovend uit maar die gerechten konden we niet bestellen.
Met 5 volwassenen en 2 kleine kinderen gegeten. Het eten is zeer goed verzorgd. Kost wat tijd... De kinderen kunnen buiten spelen wat zeer aangenaam is. De bediening is nog in een opstart stadium dus hou hier rekening mee. Er komt niemand bij jouw om even gezellig iets te kletsen dus pak je iPhone maar mee want er is gratis wifi.
Als afsluiter het ijs.....Pffff zeer veel en goed.
De kaart was in ons geval een dubbelzijdig geniet vel. Werd nu aangepast.
Conclusie: ze zijn het " ik vertrek" stadium reeds voorbij. Aanbevolen als je met rust gelaten wilt worden. Ben je alleen?, pak dan de hond mee om tegen te praten.
Tijdens een wandeling in de vakantie ontdekt en vervolgens in een week tijd 3x geweest, zowel lunch als diner. Wereldplek, leuke mensen, goeie kaart. Deze zomer weer die kant op, kan ik een weekkaart voor het terras aanvragen?!
Een heerlijk terras met prachtig uitzicht op de Limburgse heuvels. Heerlijk geluncht vanmiddag. De bediening heeft (nog) geen echt horecabloed, maar de keuken des te meer. Tot de volgende keer!
wij hadden met onze vrienden het jaarlijkse nieuwjaars eten, maar waar naar toe? Toen hadden wij jullie ondekt. Het was gezellig, het eten was goed verzorgd en met liede opgedient.Voor iedereen aan te bevelen.
Gerda