KeukenChinees, Aziatisch & Wokken

211065 211065 15 januari 2012

We hebben gereserveerd om 20.00 uur, toen we daar kwamen waren alle salades, sausjes, loempia etc op. We hebben 4 stukjes biefstuk gehad zonder saus wel te verstaan dit was op werd er gezegd. Geen aanrader, niks werd bijgevuld.De lege schaaltjes werden wel weggehaald maar niet bijgevuld. Al krijg ik geld toe kom ik er nooit weer. Ni-Hao stadsparkpaviljoen is 100% beter en vriendelijker

Roos22 Roos22 10 januari 2012

Wel heel slecht dat als het eten op is en je erom vraagt of het nog aangevuld wordt, je een reactie krijgt van op = op. Het zou verspilling zijn om nieuwe taarten uit de vriezer te halen en te laten ontdooien. Als je erop wijst dat er nog meer gasten zitten, krijg je een reactie dat zij toch geen taarten eten!!??

lola1980 lola1980 23 december 2011

Je kan hier echt heel lekker eten alleen sinds ik vegetarier ben is de keus helaas wel een beetje beperkt geworden, de sfeer is wel anders dan wanneer je gewoon a la carte eet, maar je kan onbeperkt opscheppen en je kan van alles wat proeven, wat zn voor en nadelen heeft.

Devries2011 Devries2011 30 oktober 2011

Veel woorden ga ik hier niet aan 'vuil' maken. Laten we het zo zeggen; een steentje ter grootte van een 20 cent munt in je gewokte gerecht en vervolgens een scherp spiraaltje van blik in je perzikken.
Vervolgens krijg je als enige vergoeding de drankjes gratis (om precies te zijn; een droge, witte wijn, glas kraanwater, 2 rivella), nogal ontoereikend als je het mij vraagt.
Naderhand met overige restauranteigenaren gesproken welke zonder twijfel de gasten zonder te betalen weg hadden laten gaan na zo'n grove blunder.
Gelukkig geen gebroken tanden/kiezen en/of interne bloedingen aan over gehouden, ware het niet dat dit niet eens ver van de mogelijkheden af ligt.

lalalekker lalalekker 24 juni 2011

Lekker gegeten met veel keuze. Was niet erg druk die avond en werden dan ook snel bediend met de drankjes en het afruimen van de tafels. Kom zeker terug!

Geef zelf je mening over Ni Hao wok

Maandagvan 17:00 tot 22:00