| Activiteiten | Afhalen, Catering | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Ons favoriete wok-restaurant in Groningen. Deze keer gingen we er heen met schoonouders en kinderen en dat is echt ideaal. Iedereen loopt zelf langs het eten en haalt wat hij/zij wil. Je kunt vlees, vis en groente ter plekke laten wokken. Deze keer vooral voor vis gekozen. Prima van smaak en goed vers. Je kunt er ook terecht voor een veelheid aan andere gerechten, van sushi tot babi pangang en van poffertjes tot spareribs. Kinderen hebben al snel aparte combinaties op hun bord liggen. Aan tafel worden alleen de drankjes verzorgd. Al jaren betreft het hier dezelfde obers. Toch blijft alles wat steriel en afstandelijk. De gezelligheid moet dus komen van wie je meeneemt. Voor de kinderen is het ijs het echte toetje hier. Prima voor de simpele hap voor een groep die verschillende eetwensen heeft. Prijs per persoon is vast en je betaalt bij vertrek bij de uitgang.
Gegeten op: 21 september 2012.De mie en de miefang waren koud. Toen ik dat zei kwam er gelijk een reactie dat dit niet kon. Echt niet netjes ! Heb ook het eten nog doorgeroerd. Verder was het wel lekker maar ik kom er niet weer !
Gegeten op: 15 december 2012.Als je er niet teveel van verwacht, kun je hier lekker (en veel) eten. Vergeleken met andere Chinese restaurants is het enige voordeel dat je 'onbeperkt' kunt eten (zo lang te voorraad strekt).
De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
We hebben gereserveerd om 20.00 uur, toen we daar kwamen waren alle salades, sausjes, loempia etc op. We hebben 4 stukjes biefstuk gehad zonder saus wel te verstaan dit was op werd er gezegd. Geen aanrader, niks werd bijgevuld.De lege schaaltjes werden wel weggehaald maar niet bijgevuld. Al krijg ik geld toe kom ik er nooit weer. Ni-Hao stadsparkpaviljoen is 100% beter en vriendelijker
Wel heel slecht dat als het eten op is en je erom vraagt of het nog aangevuld wordt, je een reactie krijgt van op = op. Het zou verspilling zijn om nieuwe taarten uit de vriezer te halen en te laten ontdooien. Als je erop wijst dat er nog meer gasten zitten, krijg je een reactie dat zij toch geen taarten eten!!??
Schrijf zelf een recensie over Ni Hao wok
Schrijf hieronder je recensie over Ni Hao wok. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Zaterdag | 17:00 - 22:00 |
| Zondag | 16:00 - 22:00 |