7.1
7.1

KeukenBelgisch & Vegetarisch
Openingstijden17.30-21.30, zo-ma gesloten

RoosV RoosV 21 maart 2012

Al vaker wezen eten. Lekker kaas fondue eten met vriendinnen, de kaas fondue met eekhoorntjesbrood is mijn favoriet! Een goede pan vol en genoeg bij gerechten om je maag mee te vullen.

Ik ben ook een echte vis liefhebber en geniet elke keer weer van de bijzondere gerechten op de kaart. Het verrassings menu is elke keer ook weer een echte verrassing. Ook de trio van waddengarnalen is een mooie combinatie van smaken. De kabeljauw filet en de vis risotto zijn indrukwekkende hoofdgerechten. Al met al staan er altijd heerlijke gerechten op de kaart.

De intieme en persoonlijke sfeer in het restaurant maakt het af. Het is een erg gezellige ruimte en het personeel is vriendelijk. Het is altijd weer leuk als de chef even langs komt om te vragen hoe het ons heeft gesmaakt en een praatje te maken.

Al met al is Brussels Lof een echte aanrader!

peve peve 29 februari 2012

Nog nooit zo slecht gegeten bij een restaurant. Het hoofdgerecht (polenta) stonk en smaakte zoals het rook en eruit zag. Slechte bijgerechten. De gastvrouw had nauwelijks oog voor ons tijdens de avond. Toen we vertelden dat het hoofdgerecht niet lekker was, reageerde ze daar niet op. Ze ruimde de borden af, liep ermee naar de keuken en veegde de inhoud van onze borden (we hadden er niets van gegeten) in de prullenbak. Zowel de kok als zij kwamen er niet meer op terug.

bruinge bruinge 28 februari 2012

Het eten was aardig, maar nogal 'grof' en veel. Ik had niet veel verwacht en de kwaliteit viel me dan ook reuze mee. Al zat er wat veel gember in de pompoensoep, zodat die smaak overheerste.
Wat me echter wel stoorde was de eneorme haast waarmee alles werd opgediend. De zaak zat goed vol en het is natuurlijk leuk als je een tafel nog eens kunt 'verkopen'. Maar ik kreeg werkelijk de indruk dat ik op diende te krassen.

havana havana 23 januari 2012

Ik heb hier vorige week met mijn (zwangere) vrouw gegeten. Heel fijn dat je hier als zwangere vrijwel alles van de kaart mag eten. De kaart is overigens prima, niet te groot zodat het kiezen niet al te lastig wordt. Wij namen uiteraard vis. Het tempo lag vrij hoog, maar niet storend. De bediening was attent en vriendelijk. De chef kwam tijdens de avond nog even de zaak inlopen om te vragen of alles naar wens was. Rekening was vrij fors maar wij pakten dan ook goed uit met 2,5 gang en (voor mij dan) de nodige wijn.

FabTheo FabTheo 19 januari 2012

Heel leuk restaurant, gezellig en sfeervol. De menukaart bestaat uit alleen maar lekkere dingen. Wij hebben heerlijk gegeten. Het was zo gezellig en lekker, dat wij er zaterdag weer gaan eten.
Brussels lof, onze complimenten

Geef zelf je mening over Brussels Lof