Sinds de opening 3 jaar geleden zijn wij hier frequent bezoeker. De Brasserie in de prachtige tuinen is heel goed opgezet. Het eten is van een hoogwaardige kwaliteit waar menig restaurant in Nederland jaloers op kan zijn. Ik kan mij dus zeker vinden in een goede waardering. De mensen die anders geschreven hebben moeten er gewoon lekker niet meer komen! Nogmaals, een aanrader voor iedereen!!!!
Hier onlangs op uitnodiging van vrienden gegeten. Wat een fantastische locatie. Bij het parkeren eerst even de witte pauwen bezocht, wat een prachtig spectakel is in deze broedtijd; dansende en pronkende paren. Het was redelijk weer, maar het terras van de brasserie is zo gebouwd dat we uit de wind heerlijk in de zon ons aperitief konden drinken, we kozen voor een glas lekkere droge cava. Binnen namen we plaats in de smaakvol ingerichte serre. Bediening was vlot en zeer correct. Het eten was een prettige verrassing: mijn tafelgenoten hadden voor een chuleton de buey gekozen die sissend aan tafel werd geserveerd met geurige rosmarijn. Ikzelf koos voor een vegetarisch gerecht dat ook zeer mooi was verzorgd. Alles zeer smaakvol en duidelijk met aandacht bereid. Al met al een zeeer geslaagde avond om snel te herhalen.
Ik herken me helemaal niet in eerdere reacties. Fantastisch mooie locatie, vriendeljk personeel en ook het eten is erg goed. Ik ben van plan binnenkort een high tea te reserveren met familie. Veel goede dingen over gehoord van vrienden. Jammer dat het vaak alleen de negatieve mensen zijn die de moeite nemen om te reageren.
Mooie stek. Gewoonweg geen goede high tea gehad. Later nog een 2e kans gegeven. Ze reageren echter niet op mijn klacht (klant = Sunderland), arrogantie voerde de boventoon. Het wild eten was prima, kan ook weinig verkeerd mee. Het groen en ander voer op tafel was onder de maat. Bediening heeft minimale vakkennis. De (live) muziek was vals en te hard. Nee, gaat m niet worden.