| Keuken | Tearoom |
| Openingstijden | winkel: ma t/m vr 09.00-17.30, za 08.30-17.00 tearoom: ma 13.00-17.00, di t/m vr 09.00-17.00, za 09.00-16.50 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Verdeling van 1 mening
De laatste 1 mening
jamabo 19 februari 2011 | |
Helaas niet meer wat het ooit geweest is. Ons vertrouwen is in een keer weg nadat wij een verkeerde taart geleverd kregen, ( kan gebeuren), ruim 2 uur moesten wachten totdat wij een nieuwe kregen ( bezoek was al weg), bleek dezelfde taart maar met grote onzorgvuldigheid opnieuw opgemaakt. Uiteindelijk een zeer teleurstellende taart, niet de kwaliteit die we gewend waren, en ook niet de taart die we ruim van te voren betaald hadden ( ruim 70 euro). De klacht leek eerst per telefoon serieus genomen te worden, echter de belofte de volgende dag terug te bellen is niet nagekomen, ook niet na een herinneringsmailtje. Kortom, niet de kwaliteit en ook niet de behandeling achteraf die Tummers altijd zo hoog in het vaandel had. |
Geef zelf je mening over Tummers Patisserie Passionnelle