Meerdere malen gegeten.
Zij hebben een vaste kaart van 8 voor, hoofd en nagerechten die naar ik meen iedere 2 maanden wijzigen.
Wij kennen meerdere restaurants waar je beter kunt eten maar wij kennen er weinig waar de prijs-kwaliteit verhouding zo goed is als bij Humphreys.
Goed bediening en een gezellige uitstraling, als het goed weer is kun je heerlijk buiten zitten.
Let ook op de aanbiedingen die vaak lopen van maandag t/m donderdag.
Zeker een aanrader.
Een restaurant waar je kunt kiezen uit een combinatie diverse gerechten (3 gangen) voor een vaste prijs.
Je kunt er goed eten voor een gemiddelde prijs. De bediening wil je ook echt thuis laten voelen. Het restaurant heeft ook een gezellige sfeer.
22 december hertenbiefstuk gegeten (als onderdeel van een driegangenmenu). Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Sfeer/uitstraling vh restaurant, evenals de bediening, zijn dik in orde. Aanrader als je gezellig, goed en niet duur wil eten!
Ik heb gisteren gegeten bij Humphreys in Uden en ik vond het een hele pretiige ervaring. Het pand heeft natuurlijk al sfeer van zichzelf, maar de vrolijke en snelle bediening was ook heel gezellig. Het eten was lekker. Ik en mij vriendin hebben een heerlijke avond gehad!!! Goede kwaliteit voor een redelijke prijs.