Robhet Robhet 1 december 2011

Heerlijk gegeten , alle gerechten waren met zorg bereid en vers.

Sander1971 Sander1971 27 november 2011

Vanuit hilversum naar oldenzaal gereden voor heeeeerlijk avondje eten bij deze Libanees. Kiezen uit de kaart is lastig, dus de kok menu laten samenstellen. Beter kan niet. Heerlijke voor en hoofdgerechten aangevuld met zeer vriendelijke bediening.
Gaan zeker nog een keer terug. Niet te veel op interieur letten. Daar gaat het hier niet om. Gewoon lekker van het eten genieten. Echt doen!

Siepelstad Siepelstad 7 november 2011

Door kennissen uitgenodigd om mee te gaan eten. We hebben ons door de eigenaar laten adviseren en samen verschillende voorgerechten en hoofdgerechten geprobeerd. We kenden de Turkse en Irakese keuken al, maar dit was toch nog weer net wat anders. Heerlijk gegeten!! Vriendelijke eigenaar met hart voor zijn gerechten en gasten!
We gaan zeker nog eens terug!!

Miriam65 Miriam65 5 juni 2011

In het FD magazine van gisteren stond een artikel over de eigenaar en zijn restaurant. Altijd in voor wat nieuws hebben we gelijk gereserveerd. En zo zaten we gisteren aan verrukkelijk koude voorgerechten als Fatoesj, Moehamara, Hummus en Taboelie. Daarna een keur aan warme voorgerechten, ook erg lekker. En niet te vergeten de witte Libanese wijn, echt genieten. Voor de geboden kwaliteit en bijzondere pure smaak vond ik het echt te stil in het restaurant en op deze plek kan ik een ieder aanraden een bezoek te brengen. Wij komen in ieder geval gauw weer terug. Echt een aanwinst in Twente ChezAsfour!

Wissjes Wissjes 21 juni 2010

Wij komen uit Utrecht en als we in de buurt van Enschede zijn is dit ons "vaste adres" voor een heerlijk etentje. Gisteren hier voor de 4e keer gegeten en weer top: humus, linzensoep, veelsblokjes met heerlijke groenten allemeel even lekker. We moesten bij tijds weg, dus het kopje koffie schoot erbij in, maar de vriendelijke dame van de bediening stond erop dat we de baklava zouden proeven. Het wordt saai: wederom heel lekker! Bediening vriendelijk dito voor de cuisinier/eigenaar, eten heerlijk, wat wil ke nog meer? Aanbevolen!

Emmyemmy Emmyemmy 6 maart 2010

Heerlijk gegeten!! Echt eens iets heel anders dan anders, een aanrader! Vriendelijke eigenaar met hart voor zijn zaak en zeker ook hart voor zijn gerechten en gasten!

Renzz Renzz 26 juli 2009

Werkelijk heerlijk gegeten en inderdaad echt een aanwinst voor Oldenzaal. Doe zoals de Libanezen en bestel allemaal kleine gerechtjes om van te proeven. Alles is even vers en met liefde bereidt. Ik heb hier de lekkerste houmous ooit gegeten! De eigenaar is een enorm lieve man met jaren ervaring in de tophoreca en dat proef je! Tja het interieur, daar moet je even doorheen kijken. Maar dat is voor mij bijzaak als het eten voortreffelijk is!

arie arie 19 juli 2009

Door een toeval bij dit restaurant gekomen. De keuken bestaat uit gerechten uit libanon en deze zijn zeer smakelijk. Het is een typische mediterane keuken, maar met eigen invloeden. De kruiden waren vers en de gerechten werden ter plekke bereid. Hoewel de uitstraling van dit restaurant sober is zijn de gerechten van een mooi niveau en redelijk geprijsd. Wij dronken een mooie stevige witte libanese wijn.
Wat mij betreft is dit restaurant een mooie aanwinst voor Oldenzaal.

Geef zelf je mening over Chez Asfour