1 2 3 ouder »

M&K1507 M&K1507 9 mei 2012

Het feit dat Gadjah Mas diverse malen in de Michelin gids is opgenomen schept verwachtingen. De ontvangst is plezierig en de inrichting van het restaurant oogt verzorgt. De kaart is uitgebreid en bevat een aantal opties van “rijsttafels”.
De Indonesische keuken kenmerkt zich door het spel met het gebruik van specerijen en kruiden. Zeker bij een rijsttafel verwacht je een combinatie van smaken. Helaas waren de verschillende gerechten vlak van smaak en waren specifieke smaken van bijvoorbeeld kruidnagel niet te onderkennis. Wat ons betreft was deze restaurant ervaring er een om snel te vergeten.

sanne25 sanne25 6 december 2011

Leuk klein sfeervol restaurantje. Heerlijk eten! Veel keus:) Aardige bediening.

Halfbloedjes Halfbloedjes 18 september 2011

Onze ouders zijn indonesich, dus misschien een beetje te kieskeurig maar in dit eten was absoluut geen indonesisch te herkennen maar iets wat door blanda's gemaakt is zonder enige Indonesische herkenning, bijna geen kruiden gebruikt , groente overkookt, rendang super droog, pindasaus zonder enige smaak , heel erg slecht zo verhollandst

Soyli Soyli 14 augustus 2011

Heerlijk gegeten met een Groupon bon. Leuke bediening, goede sfeer en onze rijsttafel heeft goed gesmaakt. Niet te pittig maar zeker ook niet te flauw. Prima restaurant dus!!

mieke1 mieke1 28 juli 2011

Mijn Javaanse vriend raakte geëmotioneerd door de smaak en de geuren, die hem terug bracht naar zijn jeugd. Zo had hij bij zijn Oma gegeten. Heel bijzonder.

We hebben genoten en gaan zeker terug,

FoodieWim FoodieWim 24 juli 2011

De sateh kambing was nog net aanvaardbaar maar de GadoGado was volstrekt smakeloos. IJskoud geserveerd met een waterig aftreksel van wat misschien eens pinda's geweest moeten zijn. Aan de Bami Rames speciaal hebben we niets speciaals kunnen ontdekken. Het was een magnetron opgewarmd hoopje sliertjes met een ei er bovenop. Verder een schoteltje met een klein potje waterige en te lang doorgekookte boontjes, een klein potje onduidelijke smakeloze waterige groenten en 2 kleine potjes vlees, waarvan er 1 soort nog net eetbaar was en de andere soort ondefinieerbaar. Wij eten al ruim 25 jaar veel buiten de deur maar zo iets slechts hebben we nog nooit meegemaakt. Op onze klacht werd gereageerd dat de keuken het altijd zo klaarmaakt.
Resumerend kunnen we stellen dat de wijn en het water van goede kwaliteit waren maar dat de rest kwalitatief absoluut ver beneden peil was. Een zakje pindasaus van de eerste de beste supermarkt smaakt wellicht nog beter. De rekening van 78 euro hebben we dan ook slechts gedeeltelijk betaald en dat is de eerste keer dat ons zoiets overkomt.
Slecht, slecht en nog eens slecht. Zo'n toko zou gesloten moeten worden.

Marccin Marccin 21 april 2011

Heerlijk en authentiek, wel wat aan de dure kant.

DeeziejO DeeziejO 7 februari 2011

Altijd weer een heerlijk avondje uit bij Gadjah Mas. We komen er al jaren en genieten keer op keer van de fantastische bediening, het lekkere eten, de sfeervolle inrichting en de heerlijk wijnen.
Een aanrader!

andre50 andre50 25 september 2010

Slechte ervaring. Vegatarische Nassi Rames. Ver onder de maat...de prijs niet. Groot bord met niet terzake doende liflafjes. Groente zat in vier vierkante vaasjes, waarvan de tempeh redelijk was. De rest slecht. De kwantiteit in die vier bakjes...onvoldoende.
Weer een restaurant dat geen kraagwater doet...geen water geen fooi.

heppiehapper heppiehapper 9 augustus 2010

De bediening was gewoon goed en de lokatie ook, maar het eten was of niet, of wel heel licht gekruid. Echt heel erg flauw, erg hollands. De enige smaakmaker was de sambal. Geen aanrader voor de liefhebber van de indonesische keuken.

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Gadjah Mas