M&K1507 9 mei 2012 | |
Het feit dat Gadjah Mas diverse malen in de Michelin gids is opgenomen schept verwachtingen. De ontvangst is plezierig en de inrichting van het restaurant oogt verzorgt. De kaart is uitgebreid en bevat een aantal opties van “rijsttafels”.
sanne25 6 december 2011 | |
Leuk klein sfeervol restaurantje. Heerlijk eten! Veel keus:) Aardige bediening. |
Halfbloedjes 18 september 2011 | |
Onze ouders zijn indonesich, dus misschien een beetje te kieskeurig maar in dit eten was absoluut geen indonesisch te herkennen maar iets wat door blanda's gemaakt is zonder enige Indonesische herkenning, bijna geen kruiden gebruikt , groente overkookt, rendang super droog, pindasaus zonder enige smaak , heel erg slecht zo verhollandst |
Soyli 14 augustus 2011 | |
Heerlijk gegeten met een Groupon bon. Leuke bediening, goede sfeer en onze rijsttafel heeft goed gesmaakt. Niet te pittig maar zeker ook niet te flauw. Prima restaurant dus!! |
mieke1 28 juli 2011 | |
Mijn Javaanse vriend raakte geëmotioneerd door de smaak en de geuren, die hem terug bracht naar zijn jeugd. Zo had hij bij zijn Oma gegeten. Heel bijzonder.
FoodieWim 24 juli 2011 | |
De sateh kambing was nog net aanvaardbaar maar de GadoGado was volstrekt smakeloos. IJskoud geserveerd met een waterig aftreksel van wat misschien eens pinda's geweest moeten zijn. Aan de Bami Rames speciaal hebben we niets speciaals kunnen ontdekken. Het was een magnetron opgewarmd hoopje sliertjes met een ei er bovenop. Verder een schoteltje met een klein potje waterige en te lang doorgekookte boontjes, een klein potje onduidelijke smakeloze waterige groenten en 2 kleine potjes vlees, waarvan er 1 soort nog net eetbaar was en de andere soort ondefinieerbaar. Wij eten al ruim 25 jaar veel buiten de deur maar zo iets slechts hebben we nog nooit meegemaakt. Op onze klacht werd gereageerd dat de keuken het altijd zo klaarmaakt.
Marccin 21 april 2011 | |
Heerlijk en authentiek, wel wat aan de dure kant. |
DeeziejO 7 februari 2011 | |
Altijd weer een heerlijk avondje uit bij Gadjah Mas. We komen er al jaren en genieten keer op keer van de fantastische bediening, het lekkere eten, de sfeervolle inrichting en de heerlijk wijnen.
andre50 25 september 2010 | |
Slechte ervaring. Vegatarische Nassi Rames. Ver onder de maat...de prijs niet. Groot bord met niet terzake doende liflafjes. Groente zat in vier vierkante vaasjes, waarvan de tempeh redelijk was. De rest slecht. De kwantiteit in die vier bakjes...onvoldoende.
heppiehapper 9 augustus 2010 | |
De bediening was gewoon goed en de lokatie ook, maar het eten was of niet, of wel heel licht gekruid. Echt heel erg flauw, erg hollands. De enige smaakmaker was de sambal. Geen aanrader voor de liefhebber van de indonesische keuken. |
Geef zelf je mening over Gadjah Mas