KeukenBbq, Grill & Eetcafé

Koike Koike 7 december 2011

Vandaag met 4 personen gegeten bij De Buffel en wij delen de mening van "Eindhoven" niet. We hebben een heerlijke avond in een ontspannen sfeer gehad. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijke en attente bediening. We komen zeker nog een keer terug voor de Gamba- en de Spareribsavond.

summers summers 3 augustus 2011

De onberkte scampi's waren heerlijk. Een erg goede prijs/kwaliteit. De bediening liet helaas behoorlijk te wensen over. 1x maal vergeten om bestelde friet te bezorgen en 1x vergeten om besteld drinken te bezorgen. De crema catalana smaakte erg melig. Aan de serveerster doorgegeven dat het toetje niet lekker was, vervolgens gaf ze aan dit door te geven aan de kok en liep weg zonder te vragen wat er niet goed was.

Eindhoven Eindhoven 17 juni 2011

Grote tegenvaller, bij binnenkomst belooft het restaurant veel door de gezellige entourage en lekkere knoflook lucht, maar helaas kom je bedrogen uit als je toch van lekker bourgondisch eten houdt. De tapas is een enorme tegenvaller, de hapjes hebben geen lekkere bijzonder gekruide smaak ofzo, de ribjes bijv. waren niet eens gaar, de gehaktballetjes in tomatensaus leken uit blik te komen en de garnalen aan spies stikte je bijna in omdat het harde meegebakken schaal er nog aan zit! Het varkenshaasje van de grill, leek niet eens gegrild en was niet gaar...en smaakt ook niet echt lekker. de bijhorende sate saus vind ik zelfs bij de friture nog lekkerder! de geitenkaas salade was wel goed daarentegen. Mijn kinderen had een spaans ijsje besteld omdat hij op de foto zo lekker uitzag, toen het ijsje kwam, was het allesbehalve dategene wat ze dachten te het ijs was zo bevroren,dat mijn zoontje hem eerst 15 min heeft moeten laten staan. Twee cappucino besteld, wat gewoon sterke espresso leek met wat melk in een klein lullig kopje! We hebben daar anderhalf uur gezeten op die hoge krukken aan te hoge tafels, pijn in mijn rug van die keiharde houten krukken in die giga luidruchtige ruimte waar je elkaar gewoon niet kunt verstaan van de herrie om je heen .Sorry ik vind dit geen aanrader voor mensen die echt gezellig willen gaan eten en van lekker eten houden.Dit is meer een cafe voor een snelle hap en snel weer wegwezen......

monkie monkie 25 februari 2011

Goede prijs /kwaliteit verhouding. Geen culinaire hoogstandjes en/of gedoe maar gewoon gezellig. Af en toe te gezellig...je kan elkaar soms niet verstaan: zo ´n herrie!

dassel dassel 15 januari 2011

Prima restaurant. Neigt een beetje naar eetcafé. Modern interieur, heel lekker eten. De hoge tafels/stoelen (op barkrukhoogte) maakt het niet voor iedereen geschikt (niet geschikt voor rolstoelgebruikers)

Geef zelf je mening over De Buffel