Lucifer doet mee aan de IENS DinerDagen
3 gangen voor €25
van 28 mei t/m 3 juni
MvanHall 9 mei 2012 | |
Ik ben vorige week woensdag hier geweest met mijn beste vriendin op aanraden van een kennis van mij, dit is niet verkeerd uitgevallen. Wat een geweldige keuken is dit zeg, we hebben heerlijk zitten genieten van de gerechten. Zij 3 gangen en ik 5 met een heerlijk wijnarrangement, alles was super vers, erg creatief en zeer smaakvol. Het is me zo goed bevallen dat ik gelijk een reservering heb gedaan om hier op mijn verjaardag te dineren.
theboogieman 9 mei 2012 | |
Mijn lieve vriendin en ik hebben hier gisteren gegeten.
Breukelaar01 7 mei 2012 | |
De lunch bij Lucifer was wederom uitstekend met fijnzinnige en heerlijke gerechten. Wij vonden vooral de verschillende bereidingen van lamsvlees erg lekker. |
kim14 16 april 2012 | |
Heerlijk gegeten in dit kleine maar sfeervolle restaurant! De gastvrouw geeft een uitgebreidde uitleg van wat je te wachten staat en de kok komt na afloop even kijken of alles naar wens is geweest. Top zou ik zo zeggen! |
KatrienD 3 april 2012 | |
Verrassend concept, goede prijs/kwaliteit verhouding,modern sfeervol, fijne bediening, wel erg veel tijd tussen de gangen door. |
faceoff 9 maart 2012 | |
Wat een verademing! Niet zo'n grote zaak, maar zeer smaakvol ingericht, uitstekende verlichting! Bediening heel vriendelijk maar niet over de top, precies zoals het hoort. Het eten is echt goed, creatief, smaakvol en mooi gepresenteerd. Prima prijs-kwaliteit verhouding. Leuke en mooie betaalbare wijnen. Zelfs in de RW prima gerechten. Zie je wel.....het kan best, als er maar passie en inzet is! Wij gaan hier vaker komen!! |
rian1234 12 februari 2012 | |
Leuk restaurant, goede bediening en lekker eten. Toetje was iets minder maar over zijn geheel een zeer geslaagde avond. Lekker wijnarrangement tegen een mooie prijs. |
rvdijck 2 december 2011 | |
We zijn hier gisteravond gaan eten. Het was echt zeer goed. Maar wat me nog het meeste op viel was de rekening: het water was gratis, ik vroeg bij het kaasdesert nog een keer extra kazen omdat deze erg lekker waren en deze heb ik niet apart af hoeven rekenen. De bediening (zowel de eigenaresse als de andere dame) waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Veel kennis van de gerechten en de bijpassende wijnen. Kortom top. We gaan hier zeker nog eens terug. |
sequoya 21 oktober 2011 | |
Gisteren voor het eerst bij Lucifer gegeten. We namen het 5-gangen diner met koffie toe en waren daar helemaal content mee. Alle gangen waren combinaties van verschillende gerechten (toetje: stoofpeer, perengelei, perenbavaroise, handpeer, peren ijs, perenstroop, met crème en karamelwafel) waardoor elk bord een proeverij was. Ook door de opmaak van de borden was elke gang opnieuw weer een feestje. De verzorging door de gastvrouw was uitstekend. Toen ik naast in plaats van tegenover mijn echtgenoot ging zitten, werd er gewoon een tafeltje aangeschoven. Het persoonlijke contact met de beide koks was een prettige verrassing. Ons dinertje was meer een belevenis van smaaksensaties dan het nuttigen van een maaltijd. In de keuken wordt geen eten bereid, daar wordt getoverd met ingrediënten. Echt een absolute aanrader voor de verwende fijnproever die niet verwacht tonnetjerond naar huis te zullen gaan. |
LisetteHalkes 20 oktober 2011 | |
Gisteren heerlijk gegeten in Lucifer. Een aangename verrassing! Zeer sfeervol ingericht restaurant, wat gezellig oogt doordat het niet groot is. Vakkundige bediening en advisering. Je moet inderdaad zelf heel goed aangeven wat je wel en niet lust! De opmaak van de gerechten is perfect, smaken zijn heerlijk verrassend, apart en perfect passend bij elkaar. Wat ons betreft een topper! |
Geef zelf je mening over Lucifer