KeukenFrans & Brasserie
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

dhans dhans 13 mei 2012

Wat kun je verpesten aan een tosti en poffertjes? Tosti niet door en door warm en de buitenkant toch al zwart en de poffertjes ook aangebrand en taai. Waarschijnlijk beiden uit de koeling en de poffertjes uit de magnetron. Een kop koffie en een cola serveren kost de wazige tieners in de bediening maar liefst 25 minuten, terwijl de tentbij lange na niet vol zit. Het eten duurde nog 10 minuten langer en daarna was het wachten op bestek en poedersuiker. Kortom; fiets hier op een zonnige dag met een royale bocht voorbij.

1 november 2011

Afgelopen vrijdag gegeten bij De Brede Hoek. Het hoofdgerecht smaakte prima (biefstuk met bospaddenstoelensaus en vegetarische lasagne). Het nagerecht was minder, hoewel het er goed uitzag. In de parfait proefden we weinig van de witte chocolade. Véél parfait - een beetje minder en een koekje of iets anders ervoor in de plaats was beter geweest. Wel voor herhaling vatbaar MAAR: wat hebben we ontzettend lang op ons eten moeten wachten... Dat kan echt niet hoor! De bediening was overigens wel vriendelijk.

Aart-eten Aart-eten 12 augustus 2011

In december j.l. stond in het AD een recensie over de brasserie De Brede Hoek in Nootdorp: "Pareltje in de polder".
Enkele weken geledem hebben wij vrienden uitgenodigd om te gaan eten bij De Brede Hoek. Dit was bepaald geen feest. Hoewel er nauwelijks andere bezoekers waren was er niet veel aandacht voor ons. Het vlees wat ik had besteld (medium svp) werd bijna rauw op mijn bord geserveerd. De serveerster was niet in beeld, dus heb ik het bord maar zelf naar de keuken teruggebracht. Na een "behandeling" kwam het bord weer terug, maar mijn ribeye was nogal onsmakelijk. Ook onze gasten waren niet tevreden. Nee, De Brede HoeK, dat was eens maar nooit meer.

nicolezalm nicolezalm 20 juni 2011

Afgelopen weekend gegeten bij de brede hoek. De bediening was vriendelijk en de menukaart was uitgebreidt en smakelijk. We konden gratis parkeren en dat midden in de Randstad. We komen zeker terug.

Fiestas Fiestas 24 mei 2011

Vorig jaar in de brede hoek een heerlijke asperges proeverij gegeten.
2 weken geleden zijn we weer wezen in de brede hoek.
Helaas troffen we geen asperges proeverij aan.Tot onze spijt van onze gasten.
Gezamelijk gekozen om alleen een hoordgerecht te nemen en een dessert.
Zijn na afloop tot de conclusie de de prijs/kwaliteit een stuk is verminderd.
Ook de bediening vonden we niet sterk, scherp en professioneel. Jammer voor toch nog zo'n jong bedrijf wat in onze ogen vorig jaar zo goed bezig was, maar tijdens ons bezoek het goed liet afweten.

Erg jammer!!!!!

Geef zelf je mening over Brasserie De Brede Hoek