1 2 3 4 ... 6 ouder »

hilde4 hilde4 7 mei 2012

Fantastische ervaring! Kan het iedereen aanraden die in Maastricht op bezoek is. Je moet wel wat wachttijd op de koop toenemen, maar je kunt je vermaken aan het 'wijnaltaar'. Daar kun je zelf ontdekken welke wijn je lekker vindt en alvast een voorafje bestellen. De bediening is top, ondanks de hectiek voel je je geen nummer en alles wordt perfect in de gaten gehouden. Het eten (asperges en pasta arrabiata) was ook erg lekker. Bourgondisch Maastricht ten top!

charlottejansen charlottejansen 11 februari 2012

Sfeervol, gezellig, druk, ongedwongen en goed eten voor een redelijke prijs.
In het weekend deze zaak bezocht. Ondanks de drukte attente en vlotte bediening!

charlie85 charlie85 7 februari 2012

Sjiek is altijd een aanrader in Maastricht. Goede sfeer, lekkere regionale gerechten en attente bediening.

M_Winckers M_Winckers 29 december 2011

Wat een topavond, en wat een topdrukte! Men had ons dit aangeraden, en wij dachten dat het op een dinsdag wel rustig zou zijn. De lange wachttijd vloog voorbij onder het genot van heerlijke oesters, om vervolgens van heerlijke streekgerechten aan een redelijke prijs te genieten. Vriendelijke bediening, vriendelijke medegasten. Een reden om voor naar Maastricht te komen!!

Ramsey Ramsey 9 december 2011

Een tijdje geleden hier gegeten. Viel jammer genoeg zwaar tegen. Het cafe ziet er gezellig uit - druk - en ook de kaart is uitnodigend. Hadden een tafel naast de keuken, niet ideaal maar ok. Ik had een van de specials genomen - niertjes - voor een prijs die je zou verwachten in een echt restaurant. Grote teleurstelling: de niertjes waren half rauw, zonder enige groente met alleen een bakje friet. Ook het zoervleis (ook een van de specialiteiten?) van een van mijn tafelgenoten viel erg tegen: droog met weinig smaak. Voor wat je hier betaalt, kun je beter naar een echt restaurant gaan. Kan Sjiek helaas echt niet aanbevelen.

1barbara 1barbara 4 december 2011

Goede kaart, heerlijke wijnen, ook regionale gerechten, leuke bediening, gezellig terras.
Nadeel lange wachttijden in het weekend.

K1977 K1977 30 oktober 2011

Op zaterdag geluncht. Was helemaal top! Goede gerechten. Volgens mij wordt er gewerkt met een dagkaart? Goede kwaliteit, niet duur een prettige service!

Smulpaapje Smulpaapje 29 oktober 2011

Lekker gegeten, porties zijn wel erg groot! De wijn maakte het helemaal af! Prima plek voor en wat oudere daghap, wel wat druk en rumoerig (op vrijdag).

SWe SWe 14 september 2011

Cafe Sjiek bezocht op een koude doordeweeksavond in de zomervakantieperiode; terras was niet open. Lekker gegeten, al was een gerecht in eerste instantie niet warm genoeg. De frietjes maakten echter alles goed: de lekkerste die wij geproefd hebben in jaren.

nikitatastes nikitatastes 15 juli 2011

Heerlijke asperges, goede bediening. Wachttijd van een uurtje op een zaterdagavond is meer dan de moeite waard!

1 2 3 4 ... 6 ouder »

Geef zelf je mening over Café Sjiek