| Activiteiten | Restaurant, Catering, Private dining, High tea | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
De afgelopen twee vrijdagen tweemaal voortreffelijk gegeten bij Lundi. De eerste keer met familie in verband met mijn verjaardag. We genoten van een heerlijk 3 of 4 gangen diner met bijpassende wijnen. Het enthouisiastme straalt van het de bediening af en bij elke wijn of gerecht(je) kregen we een mooie uitleg. De mozaïek van seizoensgroenten en eendenborst als voorgerecht en hoofdgerecht waren zeer smakelijk. Als afsluiting een combinatie van verschillende desserts van de kaart waarbij het ene nog lekkerder en verrassender smaakte dan het andere. Door de fijne sfeer die er hangt, de verschillende wijnen die we tussen de gerechten door mochten proeven en het ontzettende lekkere eten was het een top avond.
Afgelopen vrijdag nogmaals naar Lundi geweest en genoten van een lekkere wijn in de zon op het terras. We besloten om nog wat gerechten van de kaart te proeven en oa de lintpasta met zongedroogde tomaat welke heerlijk was. Omdat de zon net achter de huizen verdwenen was en het wat fris werd op het terras genoten wij binnen van het nagerecht. Erg fijn dat je zonder verder problemen zo naar binnen kan verhuizen. Ook ditmaal waren wij zeer tevreden over het totaal plaatje. Wij komen zeker terug!
Men is hier bijzonder gastvrij: personeel past zich snel aan aan de stemming van het gezelschap. We hadden er zin in en de ober ondersteunde ons met zijn enthousiasme. Enkele beperkingen t.a.v. de keuze werden soepel opgelost. Ben geen zalmliefhebber maar hetgeen voorgezet werd viel goed in de smaak, vooral bij mijn eetgenoten. Longhaas: nooit van gehoord maar wat een heerlijjkheid. Komt ttrouwens van het rund. De geserveerde saus vond ik iets aan de zoute kant. Presentatie was mooi en verrassend. Kortom een heerlijke lunch gehad vanmiddag met veel bijval van mijn disgenoten. Oh ja, ook prima advies voor wijnen. Lange tijd ben ik de entre-deux-mers niet tegen gekomen. Heerlijk! De ambiance is wat sober: lang en smal pand waar ze toch nog wat van hebben gemaakt.
Gegeten op: 31 mei 2013.
We hadden Jake, Gill en Philipin te logeren en zij boden ons een avondje Lundi aan, waarvoor wij bij Bas de Chief table hadden gereserveerd.
We werden goed ontvangen in de keuken door de jonge sous chef, die ons een mooi glas witte Spaanse wijn. We kregen 2 amuses en uiteraard kozen we allen voor keuze van de dag, wat inhield een vooraf van op de huid gebakken zalm met een zalmtartaar, waarbij we de heerlijk frisse Spaanse wijn doordronken. Bij de 3 manieren van het Nieuw Zeelandslam, carbonade, lambburger en stoofpotje, dronken wij van Jean-Marc Vincent, Santenay 1e Cru 'Beauregard' 2009, welke wij ook bij het kaasplankje dronken. Thea houdt niet zo van lam en koos dus voor het alternatief zeeduivel met een extra glaasje Spaanse witte.
Tot slot hebben we nog extra 2 wijnen geproefd: de duitse spatburgunder 2011 met flink wat houttonen en een itte Chardonay uit Nieuw Zeeland, waar vooral Philipin gek op was.
Al was Bas er niet, we hebben een heerlijke avond gehad, met een vrolijke schitterende kok, zijn hulp en dito bediening. Bedankt Bas!
aan de buiten kant oogt dit kleine restaurant niet uitnodigend. maar eenmaal binnen kom je in een andere wereld. Wij hadden het vier gangen verrassingsmenu met bijbehorende wijnen. in 1 woord geweldig. een ongedwongen sfeer attente bediening. nogmaals een aanrader
Gegeten op: 8 mei 2013.Wij hadden het 4 gangenmenu: plakjes entrecote, kabeljauw,parelhoen, kaasplankje. Entrecote was lekker, de rest weinig bijzonders. Kaasplankje ook maar 3 kaasjes, waarvan 1 camembert (wel erg simpel kaasje). Prijs- kwaliteitverhouding n.o.i niet waargemaakt. Wijnen daarentegen goed. Deze werden wel 20 minuten voor de gang geserveerd, dus wachten op volgende gang nam te veel tijd in beslag.
Gegeten op: 7 mei 2013.
Schrijf zelf een recensie over Restaurant Lundi
Schrijf hieronder je recensie over Restaurant Lundi. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag | Gesloten |
| Dinsdag | 18:00 - 22:00 |