kritischegenieter 14 mei 2012 | |
Prettige ambiance, de sfeer van een 'winbar'. De mogelijkheid om vanuit het aperitief 'door te gaa' naar diner en after dinner gezelligheid. Creatieve kleine gerechten, leuke combinaties. Wat minder hoog op smaak, soms smaakarm(bv. kreeftensoep en bitterbal van kreeft). Hoewel de formule(small dinner) kleine(re) porties rechtvaardigt zijn sommige gerechten wel erg mini. En let op...bijgerechten zijn supplement en worden apart op de rekening vermeld.
piarob 25 januari 2012 | |
We lunchen regelmatig bij Dodici en genieten daar van de sfeer, de bediening en van de gerechten. Het is in ieder geval niet de gemiddelde truttentent: de muziek is aanwezig en de bediening persoonlijk.De inrichting van de zaak is met Italiaanse touch. Het diner viel ons een beetje tegen vanwege de kleine porties. Het heet ook small dinner op de kaart, dus dat weet je van tevoren. |
Chitra 25 juli 2011 | |
Op een zaterdagavond even binnengelopen voor een klein hapje, wat ons zeer goed gesmaakt heeft. Aparte kaart met allerlei kleine gerechtjes - Small diner noemen ze dat! Wij kozen nog wel even voor de Bisque als voorgerecht, welke ook hier zeer goed smaakt en goed gevuld is, niet te veel, maar ook zeker niet te weinig. Als hoofdgerechten kozen we voor de Coquilles St. Jacques en de Kabeljauw “en croute". Beide toppers op het menu! Als je honger hebt, moet je zeker voor het 4-gangen menu gaan en anders heb je met 3 heerlijke gangen ook een prima gevulde buik! Bediening is uiterst attent en de sfeer van het restaurant is ook zeer prettig. De bar leent zich prima voor ook alleen een drankje en wellicht daarnaast een plankje Cheese en/of Charcuterie. Al met al een zeer prettig restaurant in hartje Haarlem! |
hans1234567891011 9 juli 2011 | |
Las net onderstaande mening: wij hebben laatst bijna precies hetzelfde meegemaakt! kan bijna geen toeval zijn. Service moet echt hoog nodig verbeterd worden.
hansprop 16 juni 2011 | |
na een aantal bezoeken nu toch maar mijn mening delen. ik heb alle fases van de dag mogen "beleven"bij dodici en moet zeggen, doe mij maar iedere dag zo; de koffies:heerlijk en met veel aandacht gemaakt/geserveerd, de lunch:heerlijk brood,rijkelijk belegd met lekkere lokale osseworst, small diner:mooie presentatie van de (zeer smakelijke) gerechten en dito wijnen,en alles met een lach geserveerd. super aanrader ook na ruim 2 jaar |
cretia 13 juni 2011 | |
Eerst hier een ontbijt geprobeerd, broodje kwam redelijk snel, maar de sapjes moesten we drie keer om vragen en eindelijk nadat we alles al lang op hadden, kwamen deze.
Rhea 8 juni 2011 | |
Ik heb hier nu een keer ontbeten en twee keer gelunched en dat beviel me prima. De salades en broodjes zijn met zorg klaargemaakt, je krijgt lekker wat water bij de koffie en daarnaast vind ik de mannelijke bediening een goede sfeer geven in de zaak. |
ichbineve 22 maart 2011 | |
Wat was het een aanwist in Haarlem...eindelijk! Nu verslapt de service en duurde alles erg lang terwijl het niet druk was. De lunch was matig. De kroketten met brood is 2 sneetjes brood en de kroketten zijn smaakloos. Jammer... Die piek is alweer voorbij |
maria de vries 12 november 2010 | |
Gisteravond met 4 vriendinnen gegeten. De bediening was ontzettend vriendelijk en gastvrij. Een mooi restaurant, vlotte leuke mensen waar je ook later op de avond kunt borrelen. De wijn was echt heerlijk, vooral de rode huiswijn. Helaas vonden we de menukaart niets bijzonders, de patatjes hadden te lang boven het vet gehangen en de medium entrecote was niet te eten. Wij kregen hierdoor het dessert gratis..goed opgelost door de vlotte bediening..we komen zeker nog een keer terug... |
Aukje B. 24 oktober 2010 | |
Meerdere keren geweest. De bediening is leuk en enthousiast maar de keuken valt erg tegen. Gisteravond na ontzettend lang wachten een koude entrecote voorgeschoteld gekregen en dus teruggestuurd. Na 10 minuten kreeg ik een lauwe entrecote terug en helemaal taai, echt niet meer lekker. De eetlust was ons intussen vergaan. Geen koffie aangeboden gekregen of iets om het een beetje 'goed' te maken. Absolute tegenvaller, de prijs/kwaliteits-verhouding is hier zoek geraakt! Jammer, want de sfeer is leuk en de bediening doet zijn uiterste best, maar de kok heeft er nu al een paar keer een potje van gemaakt.... |
Geef zelf je mening over Dodici