| Keuken | Thais |
| Gemiddelde menuprijs | €25.00 |
| Minimum menuprijs | €25.00 |
| Openingstijden | 17.00-22.00, ma gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
Oppies 21 mei 2012 | |
Leuk restaurant met zeer vriendelijke eigenaar waar het altijd heerlijk eten is in een ontspannen omgeving. Het eten is er van zeer goede kwaliteit en je kunt alles vragen aan de eigenaar, die bereid is om mee te denken. Dus wil je echt pittig of juist wat minder, vertel het hem en hij regelt het. |
josephine3 27 februari 2012 | |
Wij waren vorig weekend in Maastricht.. We hebben ooit eens 3 jaar in Thailand gewoond dus we proberen altijd de lokale Thai uit, in dit geval Sukothai. Sfeer was goed, fish cakes waren perfect, maar de penang curry smaakte naar pinda's en de mixed vegetables in oyster sauce waren te zoet. Verder vonden we het vrij duur. |
Bosbesius 13 januari 2012 | |
Heerlijk eten en gezellige sfeer. Wij verheugen ons nu al weer op ons volgend bezoek! |
WilliW 7 augustus 2011 | |
Je beleeft hier het echte Thaise eten. Niet zoals bij vele andere restaurants (Thais) maar ook andere keukens, waar ze de smaak aanpassen aan het Nederlands publiek (commercieel). |
werti 1 augustus 2011 | |
Heerlijke gerechten en een fijne bediening maken dat ik met enige regelmaat te gast ben bij Herbert Mendes. |
Geef zelf je mening over Sukhothai