1 2 3 4 ... 6 ouder »

will0486 will0486 2 april 2012

Past niet meer in deze tijd; oudbollige gerechten en een te overdreven bediening met, wrsch enkele stagiares, en een gigantische rekening (zo'n 600€ voor 3 personen, ik heb daar geen moeite mee als alles klopt) die in geen enkele verhouding stond met het gebodene.

vboersma vboersma 14 februari 2012

De moeite waard om eens langs tegaan, mooie opgemaakt gerechten, die zowel verassend als lekker zijn. Goede sommelier. Top!

robvandevelde robvandevelde 20 januari 2012

Na een zorgvuldig zoeken in "De Lekker" gekozen voor Toine Hermsen. Bij binnenkomst werden we naar een tafeltje vlak bij de keuken gebracht. Niet prettig, op eigen verzoek ergens anders gaan zitten. Verder helemaal niemand in de zaak. Een amsuse uit de koelkast. steen koud en dus weinig of geen smaak. Voorgerecht: oesters, helaas niet vers.
Hoofdgerecht: Sukje vlees voor mijn vrouw, drijvend in de saus. Dit was het zelfde met mijn vis, alles smaakt dan naar de saus. Jammer. De wijnen waren prachtig en het bedienend personeel deed meer dan hun best. De keuken gaf in een leeg restaurant heel veel herrie. Plaats 18 in "De Lekker" is dan ook niet wat wij ons er van hadden voorgesteld. Zeker geen aanrader !!

GrandMere GrandMere 27 december 2011

Iets te vieren. Weer naar Toine. Bij reservering bevestigden wij op de vraag of wij voor het lunch menu kwamen. Het lunch menu, bekent bij reservering dus, werd later in rekening gebracht voor € 55,- ipv € 35,- p.p. Om blijk te geven niet voor een dubbeltje op de eerste rang te willen zitten namen wij een klein glaasje champagne € 20,- p.p. als aperitief. Het kopje koffie met wat bonbons deed de rekening met een nog bittere nasmaken achter achteraf. Prijs kwaliteit klopte niet, helaas. Dit terwijl de vorige bezoeken wel overeenkwamen.

dirkh345 dirkh345 27 november 2011

Top ervaring gehad bij Toine Herms. We hadden 6 gerechten en 2 amuses. De wijn combineerde werkelijk voortreffelijk bij de gerechten, de sommelier wist ook echt van de hoed en de rand als het over de wijnen ging. We gingen "op kop naar huis", maar hadden de volgende dag nergens last van. De gerechten zijn zeer verfijnd en in kwantiteit ook zeer goed. Gastheerschap verdient ook een 10. Als je je eens goed wil laten fêteren én je hebt wat geld over dan zou ik hierheen gaan.

Everdina Everdina 15 oktober 2011

Geluncht, heerlijk gegeten, prima bediening, lekkere bijpassende wijnen. Komen meestal eenmaal per jaar, steeds weer een feestje.

thijsmolenaar2011 thijsmolenaar2011 4 augustus 2011

Tijdens een weekendje Maastricht in dit etablissement gegeten. Zoals het Maastricht betaamt heerlijk gegeten in een leuke entourage. Prijs/kwaliteit ontloopt elkaar niet veel. Je moet goed in de buidel tasten, maar dan heb je ook wat! Een leuke avond gehad!

pvalkier pvalkier 9 mei 2011

Beoordeeld met 'Redelijk' omdat naast kwaliteit ook de prijs-kwaliteit belangrijk is voor mij.

Gekozen voor het 7-gangenmenu. De amuses (2 rondes) waren van hoog niveau.
De resterende gerechten waren goed van smaak, maar konden zeker niet meer tippen aan het niveau van de amuses. Voor de gevraagde prijs verwachte ik echt meer exclusiviteit. De presentatie van de gerechten was van wisselend gehalte en had soms een iet wat belegen uitstraling. Waar was de passie van Toine Hermsen in terug te vinden?
De bediening was zeer correct en miste toch het vermogen om echt contact te maken met de klant door objectief te luisteren naar zijn ervaringen.
De wijnen uit het wijnarrangement waren goed gekozen bij de geserveerde gerechten.

Samenvattend vond ik het kwaliteit van het eten en wijn voldoende goed, maar net voldoende gezien de prijssteling. Ik verwacht niet snel terug te komen.

CCdeSnoo CCdeSnoo 5 mei 2011

Gerechten voldoende op smaak, wijnen goed en gevarieerd aanbod, doch echter weinig verrassende samenstelling van ingredienten en meer eigentijdse exclusiviteit verwacht. Veelvuldig gebruik van roomboter in diverse gangen van het menu was overheersend en werd persoonlijk wat minder ervaren. Het ietwat stoffige imago van de inrichting, was terug te vinden in het menu. Een frisse hernieuwde touch in combinatie met de authentieke gerechten die geserveerd worden, zou meer indruk achter laten.

c.beaumont c.beaumont 20 april 2011

Met een vriendin UITSTEKEND gegeten! Beter kan haast niet. Alleen de aankleding van het restaurant is wat stoffig. Kan best een moderne wind door waaien. Op zijn minst mogen de muren gewit worden.

1 2 3 4 ... 6 ouder »

Geef zelf je mening over Toine Hermsen