will0486 2 april 2012 | |
Past niet meer in deze tijd; oudbollige gerechten en een te overdreven bediening met, wrsch enkele stagiares, en een gigantische rekening (zo'n 600€ voor 3 personen, ik heb daar geen moeite mee als alles klopt) die in geen enkele verhouding stond met het gebodene.
vboersma 14 februari 2012 | |
De moeite waard om eens langs tegaan, mooie opgemaakt gerechten, die zowel verassend als lekker zijn. Goede sommelier. Top! |
robvandevelde 20 januari 2012 | |
Na een zorgvuldig zoeken in "De Lekker" gekozen voor Toine Hermsen. Bij binnenkomst werden we naar een tafeltje vlak bij de keuken gebracht. Niet prettig, op eigen verzoek ergens anders gaan zitten. Verder helemaal niemand in de zaak. Een amsuse uit de koelkast. steen koud en dus weinig of geen smaak. Voorgerecht: oesters, helaas niet vers.
GrandMere 27 december 2011 | |
Iets te vieren. Weer naar Toine. Bij reservering bevestigden wij op de vraag of wij voor het lunch menu kwamen. Het lunch menu, bekent bij reservering dus, werd later in rekening gebracht voor € 55,- ipv € 35,- p.p. Om blijk te geven niet voor een dubbeltje op de eerste rang te willen zitten namen wij een klein glaasje champagne € 20,- p.p. als aperitief. Het kopje koffie met wat bonbons deed de rekening met een nog bittere nasmaken achter achteraf. Prijs kwaliteit klopte niet, helaas. Dit terwijl de vorige bezoeken wel overeenkwamen. |
dirkh345 27 november 2011 | |
Top ervaring gehad bij Toine Herms. We hadden 6 gerechten en 2 amuses. De wijn combineerde werkelijk voortreffelijk bij de gerechten, de sommelier wist ook echt van de hoed en de rand als het over de wijnen ging. We gingen "op kop naar huis", maar hadden de volgende dag nergens last van. De gerechten zijn zeer verfijnd en in kwantiteit ook zeer goed. Gastheerschap verdient ook een 10. Als je je eens goed wil laten fêteren én je hebt wat geld over dan zou ik hierheen gaan. |
Everdina 15 oktober 2011 | |
Geluncht, heerlijk gegeten, prima bediening, lekkere bijpassende wijnen. Komen meestal eenmaal per jaar, steeds weer een feestje. |
thijsmolenaar2011 4 augustus 2011 | |
Tijdens een weekendje Maastricht in dit etablissement gegeten. Zoals het Maastricht betaamt heerlijk gegeten in een leuke entourage. Prijs/kwaliteit ontloopt elkaar niet veel. Je moet goed in de buidel tasten, maar dan heb je ook wat! Een leuke avond gehad! |
pvalkier 9 mei 2011 | |
Beoordeeld met 'Redelijk' omdat naast kwaliteit ook de prijs-kwaliteit belangrijk is voor mij.
CCdeSnoo 5 mei 2011 | |
Gerechten voldoende op smaak, wijnen goed en gevarieerd aanbod, doch echter weinig verrassende samenstelling van ingredienten en meer eigentijdse exclusiviteit verwacht. Veelvuldig gebruik van roomboter in diverse gangen van het menu was overheersend en werd persoonlijk wat minder ervaren. Het ietwat stoffige imago van de inrichting, was terug te vinden in het menu. Een frisse hernieuwde touch in combinatie met de authentieke gerechten die geserveerd worden, zou meer indruk achter laten. |
c.beaumont 20 april 2011 | |
Met een vriendin UITSTEKEND gegeten! Beter kan haast niet. Alleen de aankleding van het restaurant is wat stoffig. Kan best een moderne wind door waaien. Op zijn minst mogen de muren gewit worden. |
Geef zelf je mening over Toine Hermsen