KeukenCroissanterie & Lunchroom
Openingstijdendagelijks van 08.30 t/m 18.30, za 08.30-17.00, zo 10.00-16.00

Emma_Oz Emma_Oz 29 maart 2012

Vaak zijn de producten halverwege de middag al op. Dit werd wel gemeld, maar pas 10 minuten na mijn bestelling. De sla was een andere sla, prima. Maar vervolgens was van mijn ceasarsalade ook het ei anders dan hoort, de croutons van de geitenkaas salade (geen knoflookcroutons maar honing croutons) en de dressing was ook niet de juiste, maar die van een andere salade. En ook nog eens veel te veel en overheersend. Al met al, was ik in het begin positief, en kwam ik vaak naar deze plek om te ontspannen en te genieten aan de lange tafel met een tijdschriftje. Maar de laatste paar keren vallen de producten steeds meer tegen, het personeel is slecht. Roddelen over de gasten en lachen er bij. Helpen je heel langzaam en halen geen tafels leeg, waardoor het restaurant er slordig uit ziet. Ze komen geen bestelling opnemen, en vragen of je wat nieuws te drinken wil wanneer het glas al 20 minuten leeg is. Wat ze wel doen weet ik niet, maar het lijkt me zaak dat de eigenaren hun personeel en inkoopbeleid drastisch gaan verbeteren. Tot die tijd maak ik alleen gebruik van de afhaal.

JJL JJL 12 december 2011

Halverwege de middag waren al een groot aantal broodjes 'uitverkocht'. Bediening meldde dat echter niet bij het opnemen van de bestelling, maar (tot twee keer toe!) pas enige tijd daarna. Bovendien werd het bestelde notenbrood zonder mededeling vervangen door krentenbrood. Toen daar iets van werd gezegd, werd geantwoord dat er ook geen notenbrood meer was!
Kortom, slechte inkoop van de keuken en hele matige bediening; dit was de laatste keer dat ik hier geluncht heb.

ikeetgraaglekker ikeetgraaglekker 16 november 2011

Wilde altijd al graag eens hier lunchen, van buiten ziet het er mooi uit. Bij binnenkomst stuit je meteen op een bord "wacht hier tot je naar een tafel gebracht wordt". Ik was alleen en wilde even snel een broodje eten. Eerst een drankje bestellen, dat ging nog. Toen ik de menukaart zag viel ik stijl achterover van de prijzen, een broodje voor 7,50 euro, dat moet dan wel een lekker en goed gevuld broodje zijn dacht ik. Het heeft mij een kwartier geduurd voordat men de bestelling opnam, de bediening is traag, communiceert/kijkt je niet aan omdat ze hun bestelling aandachtig in hun 'kastje' moeten verwerken. Dat liep een paar keren mis en zonder te communiceren lopen ze zo bij je weg als ze niet met het kastje overweg kunnen. Mijn vriendelijk verzoek rauw koemelkse kaas weg te laten ivm zwangerschap, zei men dat het niet kan omdat de broodjes voorgesmeerd liggen(?!?!?) Ik ga akkoord met een zuurdesem-versie waar ik minder dol op ben. Dan krijg ik 1 snee zuurdesembrood mager belegd met een klein bakje salade waarvan de blaadjes voor een derde deel niet meer fris waren (hoelang staan de salades vooraf klaar in hun keuken???). Last but not least het afrekenen; daar werd ook fouten gemaakt met het 'kastje' waardoor het ondertussen een dik uur geduurd heeft dat ik mijn 'snelle lunch' kon afronden. Nee, een dikke tegenvaller, de prijs/kwaliteit/kwantiteit is hier ver buiten proporties!!! Niet voor herhaling vatbaar!

CorineW CorineW 31 januari 2011

Bediening redelijk vlot en vriendelijk.
Jammer dat je niet je eigen "botertje" krijgt, dit komt op ons iets minder hygienisch over.
Brood en beleg prima, de biologische melk/karnemelk is een aanrader !

J in oud-west J in oud-west 15 december 2010

Toen deze locatie van het VB net geopend was, waren we aangenaam verrast. Helaas is dit enthousiasme ondertussen volledig verdwenen. De laatste paar keer was de service erg traag en zelfs onvriendelijk. Een voorbeeld: Onlangs kregen we boter geserveerd met gele verouderde stukjes en restjes brood erin. Niet fris, maar een vergissing misschien.
Helaas was de manier waarop gereageerd werd wel heel erg onvriendelijk. Eerst kregen we hetzelfde schaaltje nogmaals gepresenteerd. Toen we daar vervolgens weer mee terug gingen, werd er onder diep gezucht en "jezus" gemompel uiteindelijk een vers stukje boter gepresenteerd.
Heel jammer. Ook omdat sommige personeelsleden wel erg hun best doen.

Geef zelf je mening over Vlaamsch Broodhuys