wij wonen zelf in Nes ad amstel en we zijn nu sinds de actie "3 gangen voor 17,50" een paar keer bij cantina del corazon geweest.
die actie is prima! goede grote porties en je kan nog eens uit eten als je geen zin hebt om te koken zonder je portomonee binnenstebuiten te keren!
zaterdag 4 februari met mijn vriendin en mijn ouders gegeten bij cantina de corazon.. mooie, warme inrichting. vriendelijk ontvangen. de kaart is daar groot met veel gerechten die ik niet kende. de bediening stelde voor om met tapas te beginnen en zelf een hoofdgerecht te kiezen..
dat bleek een geweldig voorstel! lekkere hapjes vooraf op een grote schaal en als hoofd had ik de ribeye en mijn pa ook. super gegrild stuk vlees!!
na een heel lekker kopje cappucino weer huiswaarts, met een stapel visite kaartjes! aanrader!
Op een mooie nazomeravond neergestreken in nes Ad Amstel.leuk ontspannen sfeertje op het terras ,alleen een vreselijke ober bij het onbeschofte af.niet opgestapt toch blijven eten en wat we kregen was goed maar de prijs niet in verhouding tot wat er geserveerd werd.Wat ons betreft geen aanrader.
alles was gefrituurd en prijzig. De bediening heeft ons van alles aangesmeerd(en berekend uiteraard). Niet echt een restaurant waar ik snel terug zou komen.