KeukenMexicaans & Spaans

lekkerbek80 lekkerbek80 16 februari 2012

wij wonen zelf in Nes ad amstel en we zijn nu sinds de actie "3 gangen voor 17,50" een paar keer bij cantina del corazon geweest.
die actie is prima! goede grote porties en je kan nog eens uit eten als je geen zin hebt om te koken zonder je portomonee binnenstebuiten te keren!

janus33 janus33 8 februari 2012

zaterdag 4 februari met mijn vriendin en mijn ouders gegeten bij cantina de corazon.. mooie, warme inrichting. vriendelijk ontvangen. de kaart is daar groot met veel gerechten die ik niet kende. de bediening stelde voor om met tapas te beginnen en zelf een hoofdgerecht te kiezen..
dat bleek een geweldig voorstel! lekkere hapjes vooraf op een grote schaal en als hoofd had ik de ribeye en mijn pa ook. super gegrild stuk vlees!!
na een heel lekker kopje cappucino weer huiswaarts, met een stapel visite kaartjes! aanrader!

Roenjo Roenjo 4 oktober 2011

Op een mooie nazomeravond neergestreken in nes Ad Amstel.leuk ontspannen sfeertje op het terras ,alleen een vreselijke ober bij het onbeschofte af.niet opgestapt toch blijven eten en wat we kregen was goed maar de prijs niet in verhouding tot wat er geserveerd werd.Wat ons betreft geen aanrader.

davids davids 12 juli 2011

alles was gefrituurd en prijzig. De bediening heeft ons van alles aangesmeerd(en berekend uiteraard). Niet echt een restaurant waar ik snel terug zou komen.

liesjec liesjec 1 juli 2011

De kwaliteit-prijs verhouding klopt niet. Bij het eten was het garnituur onder de maat. De chocoladesaus van het nagerecht kwam uit een potje.

Geef zelf je mening over Cantina del Corazon

MaandagGeopend