| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
42 recensies
Afgelopen zaterdag met een gezelschap gegeten. De gerechten werden buitenproportioneel bevonden en laag van smaak. Door de enorme proporties veel te snel een vol gevoel waardoor de avond een martelgang door de gerechten werd. De bediening voelde deze sfeer "slecht" aan en bleef maar komen met allerlei. de totale setting heeft bij ons geen goede indruk gemaakt.
Echt een geweldige en bijzondere avond gehad. Het eten was van een uitmuntende kwaliteit. De amuses waren heerlijke en overvloedig. De gerechten waren erg smaakvol en zeer fantasierijke combinaties.De bediening was uitstekend en helemaal niet te stijf. Deze stijl hoort gewoon bij dit type restaurant.Echt een restaurant om iets bijzonders te vieren.
Zaterdagavond gegeten in dit fantastische restaurant. Wat een parel in Maastricht, wat een verrassing. Heerlijke amuses, fantastisch menu, prima bijpassende wijnen. Het was een feest om in deze prettige ambiance te zijn. De bediening zeer vriendelijk al zou die inderdaad iets losser kunnen zijn. Een absolute aanrader, want ook de prijs is bijzonder redelijk. Nog geen 100 euro per persoon in dit restaurant is top.
nog nooit zo goed gegeten. Wat je ook voorgeschoteld krijgt, het is perfect klaargemaakt. Niet teveel poespas, correcte bediening (die misschien iets losser mogen zijn wat mij betreft) en prettige ambiance. Wij hebben het jubileummenu gekozen en waren verbaasd over de rekening: 100 euro pp incl wijn, koffie, water, friandises. Een lachterje dus. Dit was overigens mijn eerste ster-ervaring en het heeft me allerminst teleurgesteld!!! Dank daarvoor!!
Eén ster is te weinig voor dit restaurant. Beste ervaring in Maastricht tot heden in goede sfeer. Absolute aanrader.
Super kwaliteit in gezellige sfeer. Een aanrader!
Geweldig om een keer zo culinair te eten! Jammer dat het personeel erg formeel is en je geen moment met rust laat. Ze zouden wat ontspannender en persoonlijker mogen zijn. Het kaasdessert is een aanrader! Ook de amuses waren een feest. Kortom, we komen zeker een keer terug.
Topper in Maastricht, het eten is inderdaad van grote klasse. Geweldig mooii terras, alles de wat harkerige bediening was overijverig en dat was een satorende factor op onze overigens fantastische avond
Een van onze favoriete restaurants in Maastricht.Ook nu weer heerlijk gegeten.Gezellig klassiek restaurant,met dit keer wat minder klassiekers op de kaart.Zoals,\"pate en croute zoals mijn vader hem graag at\"en de rillettes moesten we voor het eerst missen.Hopelijk komt dat weer terug...restaurants met stikstof,lollies en reageerbuisjes met \"smaakexplosies\"zijn er al genoeg.De desserts zijn hier ook altijd uitstekend,vaak delen we nog een extra dessert.De bediening is altijd vriendelijk en gastvrij.
eten goed, temperatuur kan beter
bediening: doet zijn best, maar het wil niet echt