lorenzo4 14 mei 2012 | |
Ik vind het een mooie restaurant. En de inrichting vind ik wat minder. Maar de gerechten vind ik heel lekker. Het heeft gezellige sfeer. |
merel6 9 mei 2012 | |
Onbeperkt gamba's eten betekende vijf gamba's per keer en 20 minuten wachten op een nieuw bordje. Zo was de lol er snel af. De bediening was onbeleefd, kortaf en maakte flauwe opmerkingen. De beloofde patat met salade waren waren een paar frietjes per persoon en wat komkommer met slasaus. Het kille restaurantje met tl-balken verlichting was echt een afknapper. Echt spijt dat ik hier heen gegaan ben, niet doen! |
mazzeltje 8 mei 2012 | |
Het is een gewone shoarma tent met ongezellige tafeltjes en papieren place mates. Er liepen een hoop man rond die erg rumoerig waren, tegen elkaar aan het schreeuwen in de keuken. Wij hebben een uur op ons eten moeten wachten, de gamba's waren droog. Kortom niet de moeite waard om hier te gaan eten. Zeker geen bon kopen als ze weer op groupon staan. Ons zie je hier niet meer en zal deze shoarma boer zeker niet aanbevelen. |
mariafawzy 1 mei 2012 | |
Het is een hele mooie restaurant met een groot prachtig terras met uitzicht op het vredespaleis.
brietje1967 26 april 2012 | |
Via Groupon hier onbeperkt gamba's gaan eten. Telefonisch contact voor de reservering beloofde niet veel goeds; gehaast, onverstaanbaar, zelfs onbeschoft. Duidelijk werd wel dat we niet om 19.00 u maar wel om 19.30 uur "welkom" waren. Bij aankomst om 19.30 uur was echter de helft van de zaak leeg.... Entourage: vieze terrastafeltjes, koud en ongezellig. Wel een vriendelijke jongeman in de bediening. De onbeperkte gamba's waren ook echt onbeperkt en heerlijk, alhoewel het steeds erg kleine porties waren. Beetje salade en friet erbij. Al met al geen nieuw adres voor ons. |
juf71 21 april 2012 | |
Via groupon hier terecht gekomen. Onbeperkt garnalen; smaakte naar zeewater, patat naar elastiek. Slechte service. Aankleding erg sober....Zou er noot meer heen gaan. |
wilhelm4 21 april 2012 | |
Betreft een Egyptische, snackbarachtige zaak.
spanishgirl2 15 april 2012 | |
gisteren onbeperkt spareribs gegeten,,voor mij was de reservering ook moeizaam..wil om 6 uur eten,,zeg meneer kan niet moet on 5 uur...kom ik om 5 uur was nik klaar en daar was niemand in het resturant...was klaar om 6.15 met mijn eten...de spareribs was ok...ook geen waterbakjes ..sukkelige bediening...ik ga hier nooit terug.... |
Mari-Elise 29 maart 2012 | |
Prima restaurantje voor goedkoop lekker eten.
robert13 28 maart 2012 | |
Onbeperkt gamba's gegeten via groupon. De gamba's waren ok. Op het eerste bordje ook lekkere saus daarna niet meer. Gevraagd om servetten, afvalbakjes en kommetjes water. Pas na herhaaldelijk vragen (5x) werd dit gebracht. Maar te weining. Uiteindelijk zelfs een toiletrol op de tafel gezet !
Geef zelf je mening over Restaurant Lylyday