1 2 3 4 ... 6 ouder »

lorenzo4 lorenzo4 14 mei 2012

Ik vind het een mooie restaurant. En de inrichting vind ik wat minder. Maar de gerechten vind ik heel lekker. Het heeft gezellige sfeer.

merel6 merel6 9 mei 2012

Onbeperkt gamba's eten betekende vijf gamba's per keer en 20 minuten wachten op een nieuw bordje. Zo was de lol er snel af. De bediening was onbeleefd, kortaf en maakte flauwe opmerkingen. De beloofde patat met salade waren waren een paar frietjes per persoon en wat komkommer met slasaus. Het kille restaurantje met tl-balken verlichting was echt een afknapper. Echt spijt dat ik hier heen gegaan ben, niet doen!

mazzeltje mazzeltje 8 mei 2012

Het is een gewone shoarma tent met ongezellige tafeltjes en papieren place mates. Er liepen een hoop man rond die erg rumoerig waren, tegen elkaar aan het schreeuwen in de keuken. Wij hebben een uur op ons eten moeten wachten, de gamba's waren droog. Kortom niet de moeite waard om hier te gaan eten. Zeker geen bon kopen als ze weer op groupon staan. Ons zie je hier niet meer en zal deze shoarma boer zeker niet aanbevelen.

mariafawzy mariafawzy 1 mei 2012

Het is een hele mooie restaurant met een groot prachtig terras met uitzicht op het vredespaleis.
Het eten is Uitstekend! vooral de spare-ribs jackdaniëls.
De bar is heel mooi ingericht en het drinken is ook heel lekker !

brietje1967 brietje1967 26 april 2012

Via Groupon hier onbeperkt gamba's gaan eten. Telefonisch contact voor de reservering beloofde niet veel goeds; gehaast, onverstaanbaar, zelfs onbeschoft. Duidelijk werd wel dat we niet om 19.00 u maar wel om 19.30 uur "welkom" waren. Bij aankomst om 19.30 uur was echter de helft van de zaak leeg.... Entourage: vieze terrastafeltjes, koud en ongezellig. Wel een vriendelijke jongeman in de bediening. De onbeperkte gamba's waren ook echt onbeperkt en heerlijk, alhoewel het steeds erg kleine porties waren. Beetje salade en friet erbij. Al met al geen nieuw adres voor ons.

juf71 juf71 21 april 2012

Via groupon hier terecht gekomen. Onbeperkt garnalen; smaakte naar zeewater, patat naar elastiek. Slechte service. Aankleding erg sober....Zou er noot meer heen gaan.

wilhelm4 wilhelm4 21 april 2012

Betreft een Egyptische, snackbarachtige zaak.
Vorige maand met een gezelschap onbeperkt spareribs gegeten. Eerste portie heerlijk. Bijbestelling anders en minder lekker.
Rekenden voor mandjes brood en matige toetjes (plakje ijs met soort koek erin) prijzen alsof het een sterrenrestaurant betreft. Al met al veel te duur voor het zeer eenvoudige eten.

spanishgirl2 spanishgirl2 15 april 2012

gisteren onbeperkt spareribs gegeten,,voor mij was de reservering ook moeizaam..wil om 6 uur eten,,zeg meneer kan niet moet on 5 uur...kom ik om 5 uur was nik klaar en daar was niemand in het resturant...was klaar om 6.15 met mijn eten...de spareribs was ok...ook geen waterbakjes ..sukkelige bediening...ik ga hier nooit terug....

Mari-Elise Mari-Elise 29 maart 2012

Prima restaurantje voor goedkoop lekker eten.
Je moet alleen niet op kijken over het allegaartje van de inrichting. Voor de prijzen die ze vragen kan je geen luxe restaurant verwachten.
We zijn nu al 3x geweest en blijven terug komen.
1x Gamba's, erg lekker en over bijvragen doen ze niet moeilijk.
En 2x Spareribs. Onze keuze van smaak is Jack Daniels. Ze hebben 3 smaken. Volgens mij zijn ze allemaal prima, maar na de zoet zijn we blijven staken bij de Jack Daniels. Die zijn lekker!!!
Gezien de drukte in het restaurant, de vele groupon aanbiedingen, is het logisch dat ze wat kortaf zijn aan de telefoon en wat steken laten vallen qua servetjes of vingerkommetjes.
Maar waar vind je voor groupon prijzen, zulke lekkere gamba's of spare-ribs. Ik weet niet zoveel restaurants in Den Haag waar de smaak echt top is en de prijs kwaliteit verhouding doorslaat richting kwaliteit in smaak ipv uiterlijke schijn.

robert13 robert13 28 maart 2012

Onbeperkt gamba's gegeten via groupon. De gamba's waren ok. Op het eerste bordje ook lekkere saus daarna niet meer. Gevraagd om servetten, afvalbakjes en kommetjes water. Pas na herhaaldelijk vragen (5x) werd dit gebracht. Maar te weining. Uiteindelijk zelfs een toiletrol op de tafel gezet !

Bij het serveren van de gamba's ook gevraagd om een salade. Er werd kortaf gereageerd en gewezen op de paar komkommertjes op het bord bij de salade. Gemiste kans we hadden gewoon een salade willen erbij willen bestellen en er voor betalen!

Om 22.00 werd er bot gemeld dat de keuken dicht was. Een herinnering vooraf was wel netjes geweest we dachten dat we onbeperkt konden eten tot 23.00 zoals op de groupon bon stond.

Ik zal hier nooit meer heengaan en ook adviseren om niet te gaan. Slechte bediening (serveerster én eigenaar) te harde radio, te onprofessioneel. Het voelde als een snackbar uit 1980 waar je ook kon zitten.

1 2 3 4 ... 6 ouder »

Geef zelf je mening over Restaurant Lylyday