Hebben dit restaurant te lang over het hoofd gezien, helaas. Want wat en blijde verassing stond ons hier te wachten. Heerlijk gegeten (kaasfondue en supermalse ossenhaas) en ervaren bediening (snel, vriendelijk en correct). We gaan de drie jaren die we hier niet kwamen zeker goedmaken.
werkelijk heerlijk gegeten hier. goed op smaak en zeer smakelijk. attente bediening.zelf eendenborst gegeten en kreeg een hele borst op mn bord die erg lekker was. partner had trio van vlees, ook erg goed. bordjes schoon op. het enige wat ik jammer vind dat het restaurant geen identiteit heeft en weinig uitstraalt. inrichting is netjes maar mag uitgesprokener. naam dipper duidt op trendy restaurant maar interieur is niet trendy, de gerechten wel!
Fantastische aanwinst voor de stad Groningen dit knusse restaurant aan het Zuiderdiep. Heerlijk verassingsmenu gegeten, waar vakmanschap en liefde voor het vak van afspatten. Ieder gerecht was een feestje op zich.En ook nog goed betaalbaar. Wij komen gauw hier terug.
Gisteravond heerlijk gegeten. We vonden de klassieke kaasfondue en de entrecote heerlijk. Ook de broodplank vooraf en chocolademousse achteraf waren verrukkelijk. Als amuse werden enkele mosselen geserveerd. Dat vonden we persoonlijk minder geslaagd.
Prachtig knus restaurantje met leuk uitzicht. Gister daar gegeten en beide een vegetarisch gerecht besteld, tezamen met een broodplankje. De wijnkaart was uitgebreid. Voor het uitgebreide broodplankje (neem er 1 met z'n 2en, is voldoende!) kwam een heerlijke amuse, afgestemd op onze vegetarische voorkeur. Daarna het heerlijke broodplankje, het wijntje en vervolgens heerlijke bladerdeeg en filodeeg gerechten. Zwammen, witlof en pijnboompitten in bladerdeeg, voortreffelijk. En de bijgerechten: aardappeltje met heerlijke saus en gemengde sla erbij. Gezellige atmosfeer en prettige bediening. Een aanrader!