7.3
7.3
Toon telefoonnummer (0348) 412 113

1 2 ouder »

onbekend91 onbekend91 2 april 2012

We komen regelmatig terug speciaal voor de heerlijke zoete spareribs. Bediening is helaas zwaar onder de maat wat erg jammer is. Live gitaarspelen maakt het erg gezellig.

hamb hamb 10 februari 2012

Heerlijk gegeten, lekker spareribs en meer dan genoeg onbeperkt. Vriendelijke bediening. Gitaarmuziek erg gezellig.
Nagerecht matig, slechte dunne slagroom en te weinig restaurantwaardig. Maar we gaan wel weer terug, nemen we geen toetje ;-)

gijsh gijsh 9 augustus 2011

Wij bezoeken dit restaurant regelmatig met familie (incl. kleinkinderen)of vrienden.Het eten is er voortreffelijk en de bediening uitermate vriendelijk. Ook het optreden aan tafel van de gitarist/zanger valt bij ons in goede aarde. De prijs kwaliteit verhouding is prima.Reserveren is een absolute must.

Dirk1961 Dirk1961 31 juli 2011

Geen voorafje op de tafel, bij navraag wordt e.a. gewoon tussen het eten gezet... slordige bediening die overigens ook nog eens de duidelijke opdracht van de baas heeft om zo veel mogelijk drank te verkopen en zo min mogelijk te verschijnen voor een eventuele 2e ronde..

Vlees is redelijk, maar Halve spareribs bij een 2e ronde?? zéér bedenkelijk hoor.
Commentaar eigenaar "ja het blijft toch onbeperkt?!" maar intussen duurt het uuuuuuren voordat er aan tafel wordt gevraagd of je nog extra wilt.

p.s. geef niet een deel van je sparerib aan een derde aan tafel (die overigens een volledige maaltijd heeft gehad) de eigenaar komt je meteen vertellen dat dat misbruik is en zal je extra laten betalen !!!!

Kortom klant onvriendelijk en erg kort door de bocht.!

Katarina91 Katarina91 30 juni 2011

De spareribs vond ik lekker, maar de smaak van de marinade klopt naar mijn idee niet helemaal met de smaak die op de kaart wordt beschreven. Ze waren wel erg lekker, dus dat was nog niet zo heel erg. Wat ik wel erg vervelend vond, was de botte bediening. Ik weet niet of ik nu gewoon pech heb gehad of dat ze allemaal zo doen, maar ik voelde me niet welkom. Het leek alsof ze er echt geen zin in had. Aan het einde van de avond werden we door de eigenaar wel weer vriendelijk uitgezwaaid, dus het lijkt er niet op dat dit zijn bedoeling is, maar toch gedraagd zijn personeel zich niet zoals hoort, onder zijn neus! De wijn vond ik niet bijzonder, maar wel lekker.

maartvos maartvos 11 maart 2011

Slechte bediening, maken veel fouten. De opmerking "ik hoop dat het smaakt" voorspelde al de smaak van de spareribs; matig. Het toetje hebben we niet meer aangedurfd.

gerklaver gerklaver 17 december 2010

Altijd byzonder lekker gegeten.

Wel altijd pijn in me buik de volgende dag.
Ze blijven namelijk komen met die SpareRibs.

Avb1 Avb1 26 oktober 2010

De alleslechtste carpaccio die ik ooit heb gegeten kreeg ik hier voorgschoteld. Zeggen dat hij smakeloos was, zou nog een compliment zijn.

De tournedos daarentegen was weer verrukkelijk. Ook de spareribs die ze er serveren zijn superlekker!

De volgende keer laat ik dus het voorgerecht zitten en neem ik alleen een hoofdgerecht.

p.s. Zodra je glas leeg is wordt er gelijk gevraagd of je een nieuw glas wilt. De een vindt het niks, de ander ideaal....

guus13 guus13 31 maart 2010

Geweldige spare ribs. Gezellige tent, wel een beetje druk af te en toe. En bij mij is de manager altijd vriendelijk.. (maar ja ik kom er vaker). Ook goed voor 'take away'.

hgonzalez hgonzalez 1 maart 2009

Het was te druk en de manager was niet erg vriendelijk. Het eten was redelijk. Ik zal niet terugkomen.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over La Payuca