Wij bezoeken dit restaurant regelmatig met familie (incl. kleinkinderen)of vrienden.Het eten is er voortreffelijk en de bediening uitermate vriendelijk. Ook het optreden aan tafel van de gitarist/zanger valt bij ons in goede aarde. De prijs kwaliteit verhouding is prima.Reserveren is een absolute must.
Geen voorafje op de tafel, bij navraag wordt e.a. gewoon tussen het eten gezet... slordige bediening die overigens ook nog eens de duidelijke opdracht van de baas heeft om zo veel mogelijk drank te verkopen en zo min mogelijk te verschijnen voor een eventuele 2e ronde..
Vlees is redelijk, maar Halve spareribs bij een 2e ronde?? zéér bedenkelijk hoor.
Commentaar eigenaar "ja het blijft toch onbeperkt?!" maar intussen duurt het uuuuuuren voordat er aan tafel wordt gevraagd of je nog extra wilt.
p.s. geef niet een deel van je sparerib aan een derde aan tafel (die overigens een volledige maaltijd heeft gehad) de eigenaar komt je meteen vertellen dat dat misbruik is en zal je extra laten betalen !!!!
Kortom klant onvriendelijk en erg kort door de bocht.!
De spareribs vond ik lekker, maar de smaak van de marinade klopt naar mijn idee niet helemaal met de smaak die op de kaart wordt beschreven. Ze waren wel erg lekker, dus dat was nog niet zo heel erg. Wat ik wel erg vervelend vond, was de botte bediening. Ik weet niet of ik nu gewoon pech heb gehad of dat ze allemaal zo doen, maar ik voelde me niet welkom. Het leek alsof ze er echt geen zin in had. Aan het einde van de avond werden we door de eigenaar wel weer vriendelijk uitgezwaaid, dus het lijkt er niet op dat dit zijn bedoeling is, maar toch gedraagd zijn personeel zich niet zoals hoort, onder zijn neus! De wijn vond ik niet bijzonder, maar wel lekker.
Slechte bediening, maken veel fouten. De opmerking "ik hoop dat het smaakt" voorspelde al de smaak van de spareribs; matig. Het toetje hebben we niet meer aangedurfd.