| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Martine233 21 april 2012 | |
Een goede niet zo traditionele Griek met een eigenzinnige kijk op zijn keuken. Als je daar voor open staat en geen traditionele (Nederlandse) Griek verwacht dan is het zeker een aanrader!
kimschrier 22 februari 2012 | |
Gezellig knus restaurant! En het eten is echt geweldig! Zeker het proberen waard heb echt geen minpunten kunnen vinden.Tot de volgende keer! |
ipjansen 6 februari 2012 | |
Hier gegeten maar de Griekse Tapas was niet de tapas die wij dachten. De eerste ronde was brood met heerlijke smeersels. 2e ronde was een grote gehakt burger en een souvlaki spies. Zonder rijst of iets van aardappel. En daarna met de 3e ronde kregen we kip in tomaten roomsaus. Niet bijzonder. Ook kregen we een schaal met inktvisringen 12 grote op tafel. Zonde want je eet het niet op. Maar aangeboden aan de tafel naast ons. Grote porties dus die kregen we amper op. Zonde tapas is meer zodat je kleinere gerechtjes hebt en meer kan proeven. We vonden het erg jammer. Mario's zelf zei dat dit HUN soort van tapas was. Misschien een goed idee om open te staan voor tips. We hebben hier nu 2 x gegeten maar er waren altijd maar 1 of 2 tafels bezet. |
flower76 1 december 2011 | |
Vanavond lekker gegeten bij Mario's (ook met Groupon trouwens). Leuke ambiance. We gaan zeker nog vaker naar Mario's. Leuk restaurant. |
yvonneprinses 1 december 2011 | |
Eten beroerd en inderdaad lang wachten..en ik heb er wat van gezegd..oef ook niet handig want Mario vroeg wel even daarna of ik misschien haast had..Geen rijst, geen lekker eten en een uitgeklede Groupon zeg maar..Nooit meer doen |
Geef zelf je mening over Mario's