KeukenFrans, Bistro, Hollands, Internationaal, Vis, Brasserie, Europees, Wereldkeuken & Wijnbar

JorisB JorisB 23 mei 2012

Voorgerecht oesters, redelijk. Wel bij elke hap schilfers van de schelp... Hoofdgerecht schandalig weinig! Een gemiddeld voorgerecht heeft nog veel meer om het lijf dan de bestelde halve kreeft, en dat voor zo'n prijs! Garnituur mag geen naam hebben. Een enkel reepje groente en welgeteld 1 sliertje pasta...

Bediening is zeer onzorgvuldig, amateuristisch, traag en onaardig. Een aantal glazen champagne los in de hand ipv op een dienblad. Gevolg: natuurlijk gaat dat (bijna) mis en voor je het weet ligt het over de tafel. We waren met 8 personen en er waren verschillende wijnen besteld (droge en zoete). Wijn werd ongevraagd (uit verschillende flessen)!) bijgeschonken en ja... de droge wijn werd aangevuld aan de zoete wijn., Heel slordig. Terwijl nog niet iedereen uitgegeten was, werd de tafel al afgeruimd. Alleen een schaaltje friet voor de kinderen bleef staan (zonder bestek, borden etc....) en bediening raakte geirriteerd toen wij daar iets van zeiden en haalde vervolgens de rest dan ook maar van tafel. Omgeving blijft prachtig en maakt een beetje goed van deze teleurstelling.

amerongen2 amerongen2 23 mei 2012

22 mei een geweldige avond gehad in dit restaurant. Eerst buiten met zicht op de fontein en het park van een aperitief en amuse genoten en daarna binnen een heerlijk diner. Pretige bediening. Een aanrader

Gaspare Gaspare 10 mei 2012

Very,very,good looking restaurant,beuatiful park ,Nice and profecional waiter but THE food is just not from this time anymore,Why sooooo much Sause over my fish and my girlfrieds tenderloin?we could not taiste anything with so much sause.just too bad,we will come back and ask for our sause On THE Side.THE waiterer was so Nice that we did not want to tell him anything.and my girfreind asked me to write in this site.

maubl maubl 29 april 2012

Ik zou me werkelijkwaar de ogen uit de kop schamen als ik de eigenaar was. We kwamen voor de lunch, maar waren net op tijd voor het diner dankzij de bereidingstijd van twee uur wachten voor een piepkuiken. Zelden door zulk ongeïnteresseerd personeel bediend.

pellevanhall pellevanhall 25 april 2012

Leuk dat er een nieuwe eigenaar zit die de zaak wat voller weet te krijgen. De duivenboullion uit een terrine serveren kan echt al jaren niet meer en past totaal niet bij de sfeer. De sashimi was wel heel erg dun gesneden en de softshell kwam uit oud vet, niet erg lekker. Schelvis was ok maar wederom jammer dat de scampi oud dat oude vet kwam. Bediening was bij lange na niet attent genoeg. Erg jammer dat je ziet dat het personeel naar je tafel kijkt maar vervolgens wegloopt en de boel de boel laat. Ik ben me er zeker van bewust dat deze tent niet met het oude Wilhelminapark te vergelijken is maar van de bediening mag je toch altijd verwachten dat ze haar best doet.

Geef zelf je mening over Restaurant Wilhelminapark

MaandagGesloten