Is dit uw restaurant?

ActiviteitenBrasserie, Bistro, Wijnbar
KeukenBiologisch, Vis, Dim sum, Frans, Hollands, Internationaal & Wereldkeuken
Menuprijs€39.50

9 juni 2013

Bij binnenkomst in het nog halflege restaurant werden we pal naast een nogal luidruchtig gezelschap geplaatst. Op ons verzoek kregen we een wat 'intiemer' tafeltje... Vervolgens kwam de menukaart: die was anders dan op internet. Jammer... De amuse van tonijn met sojacrème was lekker, evenals de voorgerechten: tartaar van ossenhaas en coquilles. Maar de hoofdgerechten vielen tegen: de heilbot was droog, en het vegetarische gerecht betrof een klein bordje groente (spaghetti van knolselderij) met kaassaus, veel te weinig om als volwaardig hoofdgerecht te kunnen dienen. De bediening was correct, maar kil en afstandelijk. Dit restaurant is wellicht heel geschikt voor zakenlui, maar voor een diner in meer persoonlijke sfeer mist het warmte en bezieling. De locatie is overigens prachtig, middenin het Wilhelminapark.

Gegeten op: 3 juni 2013.
Praline
Praline
Meesterproever

14 mei 2013

Op Moederdag hier weer gegeten in een vol restaurant. Zijn begonnen met een huisaperitief dat was een rosé spumante erg lekker. Mijn metgezel nam als voorgerecht gegrilde coquilles met een oosterse dressing van parmaham. Zelf ben ik voor de terrine van eendenlever met gekonfijte eendenbout. Ik kreeg daarbij een glas Oostenrijkse dessertwijn ingeschonken dat goed samen ging. Als hoofdgerecht nam ik steak bearnaise met een glas Primitivo die mooi vol en rond. Mn tafelgenote had asperges met beenham niets mis mee! Dessert hebben we ingeruild voor koffie met friandises. Al met al een prachtig restaurant op een top locatie! Als ik weer wat te vieren heb ben ik er weer!

Gegeten op: 11 mei 2013.
Dirk-J87
Dirk-J87
Fijnproever

11 mei 2013

Reeds vele malen ben ik langs Restaurant Wilhelminapark gelopen en gefietst. Het was dan ook de hoogste tijd voor een bezoekje. Zowel het Wilhelminapark zelf, de vijver in het park, het restaurant van buiten, de tuin / terras van het restaurant als het klassieke / warme interieur zijn allemaal even adembenemend mooi.
Zowel mijn partner als ik hebben het 4-gangenmenu genoten: terrine van coquilles (en gamba?) - schelvis - asperges met beenham - aardbeien romanoff. Verder kwam er nog een amuse en wat kaas voor het dessert door. Keurig! Van begin tot het eind heb ik genoten van de mooie bordjes.
De bediening bestond uit professionals, wat door mij erg wordt gewaardeerd. Eén klein min-puntje: mijn partner wilde geen ei bij de asperges, maar de asperges van partner kwamen toch met ei. Het is jullie vergeven. Heren keukenbrigade, heren + dame bediening: bedankt voor de mooie avond en tot de volgende keer.

Gegeten op: 10 mei 2013.
smulpaap1978
smulpaap197...
Meesterproever

11 mei 2013

Afgelopen donderdag hier gegeten. Bediening was redelijk goed. We hadden gekozen voor het vier gangenmenu. Als hoofdgerecht kregen we asperges met beenham. Lekker maar niet super bijzonder. Het dessert was aardbeien met slagroom. Daarvoor geldt hetzelfde. Het proberen waard, maar de puntjes moeten met name culinair nog op de i gezet worden.

2 april 2013

1e paasdag bij dit restaurant gegeten. Goede verhalen over gehoord. We hebben een goede avond gehad. Het decor is zonder meer mooi alsook de inrichting. Gekozen voor drie gangen verrassingsmenu. Vooraf vis (griet) was goed maar niet bijzonder. Hoofdgerecht lam was daarentegen heerlijk. Wijnen op suggestie wel goed, maar beperkte uitleg helaas. Service viel eigenlijk wat tegen voor zo'n restaurant. Geen echt beleving, beperkte uitleg en wat afstandelijk. Al met al goed maar niet bijzonder.

Gegeten op: 31 maart 2013.
Dborg
Dborg
Fijnproever

Alle 98 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Restaurant Wilhelminapark

Schrijf hieronder je recensie over Restaurant Wilhelminapark. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Ik heb hier gegeten tijdens de IENS DinerDagen
Maandag t/m Zondag12:00 - 22:00