Jako71 24 januari 2012 | |
Zoveel mensen, zoveel wensen. Wij (gezin van 4 pers.) wonen in Diemen en even een hapje (lekker) eten in Diemen was totdat Hachi en Roediez hun deuren openden niet echt mogelijk.
2 lekkerbekjes 8 september 2011 | |
Prijs is steeds een beetje hoger. Drankjes duur en de bediening zeker niet vriendelijk. Ze hebben het geluk de enige in Diemen te zijn met Japans eten. Wij zoeken het volgende keer wat verder op. |
JayaShi 10 juni 2011 | |
Wij zijn hier al meerdere keren geweest, vooral in het begin (logisch) eten super, bediening fantastisch en de prijs zeer redelijk. Maar elke keer daarna is het steeds een beetje minder geworden: duurder, de bediening grof ( vooral die kale meneer met bril!) en het ergste nog, de porties veel kleiner.
vorkjeprikken 26 mei 2011 | |
Al vaak gegeten en de kwaliteit is erg goed. Daarnaast wordt de menukaart eens in de zoveel tijd aangepast/aangevuld. Wat jammer is, is dat de prijs p.p. nu al een paar keer is verhoogd en dat de rondes (van bestellen) minder worden. |
emieltje 21 april 2011 | |
de zoveelste al you can eat Japanner/sushi met redelijke gerechten, niet duur hoewel voor het all you can eat pincipe goedkopere restaurant te vinden met gelijkwaardig kwaliteit eten. Bediening niet echt vriendelijk maar wel vlot. |
Miek Warnaar 27 december 2010 | |
Eindelijk een eetgelegenheid in Diemen waar je lekker en redelijk goedkoop kunt eten en dus met een gerust hart naar toe kan. Vriendelijk personeel, even wennen aan het bestelsysteem, eten bijzonder lekker. Sinds de opening altijd goed bezet dus dat zegt genoeg. |
marcel_2205 13 december 2010 | |
In dit restaurant is geen Japanner te bekennen, het zijn allemaal Chinezen. Logisch eigenlijk, de nieuwe generatie Chinezen weet dat Chinese restaurants niet meer hip zijn. Dus werpen ze zich op het wokgebeuren of - zoals in dit geval- sushi en (japanse) grill. Er staat dus geen echte sushi-chef in de keuken en dat is wel te merken, de sushi zijn van een wisselende kwaliteit en liggen op het niveau van een gemiddelde sushi doe-het-zelver. De rijst is tamelijk smakeloos en de tonijn ook. Ook kon ik niet de typische smaak van Japanse mayo ontdekken in de maki. Positief is dat de zalm van prima kwaliteit is. De "appetizers" zijn over het algemeen erg smakelijk (de tempura bijvoorbeeld smaakt top!) en ook de teppanyaki en kushi (stokjes) gerechten mogen er wezen.
Eva016 26 november 2010 | |
Wij hebben hier vorige week heerlijk gegeten. De prijs vonden wij verrassend laag (27,50 p.p) en de kwaliteit goed. Wij gaan regelmatig uiteten bij verschillende japanse restaurants, en waren positief verrast door Hachi. Van een all you can eat concept hadden wij niet zo'n goede kwaliteit verwacht. Bediening was snel en erg vriendelijk (we zijn op een vrijdagavond geweest). Wij gaan hier zeer zeker vaker komen. |
lunsen 18 september 2010 | |
Het eten was erg lekker, de manier van bestellen is wat lastig vooral in een grote groep.
proever2010. 24 augustus 2010 | |
Leuk hip ingericht op een mooie locatie. Personeel was vriendelijk en een snelle bediening. Kwaliteit van eten was matig. Weinig keus, kleine porties, smaken en sausjes waren eentonig en producten niet allemaal vers. |
Geef zelf je mening over Hachi