denooijfw 4 mei 2012 | |
Vorig weekend voor de derde keer bij Auberge aan het hof gegeten en het was weer op en top genieten van verse seizoensproducten en fantastische wijnen. We werden bijzonder vriendelijk ontvangen door Frans en Selma en hebben een hele fijne avond gehad in het knus ingerichte restaurant.
Jan-Molly 29 april 2012 | |
Wat een verwennerij afgelopen vrijdagavond. Na een hartelijk weerzien met Selma en Frans in een sfeervolle ambiance genoten van amuse tot en met dessert. Alle gerechten worden met zeer veel smaak door Selma bereid. Tevens mooie wijnkaart. Goede verhouding prijs-kwaliteit. Ook de kamers zien er verzorgd en schoon uit met prima voorzieningen (koffie/thee/flesje wijn!). Kortom een heel aangenaam verblijf en zeker voor herhaling vatbaar. Dank aan Selma, Frans en medewerkers.
joseehaak 16 april 2012 | |
Weer heerlijk en gezellig gegeten bij de Auberge. Verrassend nieuwe kaart en prima advies in begeleidende wijnen. Super avond in dit gastvrije bedrijf. Frans en Selma, dank je wel! |
pieterdenooij 5 september 2011 | |
Wij hadden hier tot onze grote tevredenheid op 3-9 het lopend huwelijksdiner van onze dochter. Vier gangen werden (inclusief speeches) vlekkeloos uitgeserveerd binnen twee uur. Belangrijker nog was de kwaliteit, waar we bijzonder tevreden over waren. Een aanrader. |
tanja123 5 juni 2011 | |
Eten was zeer smaakvol, Bediening erg persoonlijk en prettige sfeer. |
kees12 5 juni 2011 | |
Heerlijk gegeten aan mooi gedekte tafel en in vriendelijke sfeer.
Rita001 25 mei 2011 | |
Vrijdag 29/4 zijn wij naar blokzijl gefietst en hebben we in 't Hof een kamer geboekt. We werden 'smiddags hartelijk ontvangen en mochten onze fietsen in de garage neer zetten. 's avond hebben we genoten van een prima menu met bijpassende wijnen. We kregen een prima kamer en de volgende ochtend een heerlijk ontbijt! We hebben gelijk voor augustus weer een weekend geboekt en we nemen nu onze ouders mee! |
philippine 8 augustus 2010 | |
Goed eten, behoorlijke producten maar niets verrassends. Extra garnituur - appeltjes en gebakken aardappelen - die niet bij het gerecht past. Fraaie en sfeervolle ambiance. Vriendelijke en attente bediening. |
corrine 18 april 2010 | |
We hebben twee maal uitstekend gegeten. Mooie gerechten, prima wijnen. Een van ons heeft een lastig dieet waar prima op ingespeeld werd. Goede alternatieven werden geboden voor 'verboden' ingredienten en dat ging absoluut niet ten koste van de smaak. Ook heerlijk rustig (in het verder overvolle zondagse Blokzijl) op het zonnige terras van een lunch genoten.
joseehaak 13 maart 2010 | |
Een waardige opvolger van het Hof van Sonoy.
Geef zelf je mening over Restaurant Auberge aan het hof