Wij hadden hier tot onze grote tevredenheid op 3-9 het lopend huwelijksdiner van onze dochter. Vier gangen werden (inclusief speeches) vlekkeloos uitgeserveerd binnen twee uur. Belangrijker nog was de kwaliteit, waar we bijzonder tevreden over waren. Een aanrader.
Heerlijk gegeten aan mooi gedekte tafel en in vriendelijke sfeer.
Een zeer smakelijke proeverij van vis gevolgd door de coquilles op een bedje van witlof en afgerond met een fijn regionaal kaasplankje..
Een echte aanrader dit restaurant met een uitstekende prijs/smaakperstatie verhouding.
Kees Ootes, Hoofddorp
Vrijdag 29/4 zijn wij naar blokzijl gefietst en hebben we in 't Hof een kamer geboekt. We werden 'smiddags hartelijk ontvangen en mochten onze fietsen in de garage neer zetten. 's avond hebben we genoten van een prima menu met bijpassende wijnen. We kregen een prima kamer en de volgende ochtend een heerlijk ontbijt! We hebben gelijk voor augustus weer een weekend geboekt en we nemen nu onze ouders mee!
Goed eten, behoorlijke producten maar niets verrassends. Extra garnituur - appeltjes en gebakken aardappelen - die niet bij het gerecht past. Fraaie en sfeervolle ambiance. Vriendelijke en attente bediening.
Geef zelf je mening over Restaurant Auberge aan het hof