Maydanoz doet mee aan de IENS DinerDagen
3 gangen voor €20
van 28 mei t/m 3 juni
Geraldine 14 april 2012 | |
Super lekker eten. Alle voorgerechten zijn lekker. De hoofdgerechten ook, maar mijn favoriet blijft toch de yoghutlu kebap. Zalig! Prima huiswijn. Gastvrij, gezellig en zeer goede kwaliteit/prijs verhouding. Wat wil een mens nog meer? |
Proever83643 30 maart 2012 | |
Ook ik ben een paar keer geweest ondanks de afstand van mijn woonplaats maar elke keer als ik in de buurt ben ga ik er graag terug vanwege het smaakvolle gerechten, hygiene en klantvriendelijkheid. Sfeer is erg warm en gezellig, ik geef ze een 9,5 |
qeyri 29 maart 2012 | |
In dit restaurant heb ik een paar keer gegeten. Ik kom steeds terug omdat ik hier gezellig vindt. Ze zijn vriendelijk. De gerechten die ze serveren zijn heel erg smaakvol. |
Proever22502 12 maart 2012 | |
Gezellig en knus restaurant, waar je nog wordt ontvangen en je jas wordt aangenomen.
Hans43 7 maart 2012 | |
Na een vakantie in Turkije in dit restaurant beland omdat we in Turkije hebben genoten van de locale gerechten. Het is heerlijk, gezellig Turks restaurant met authentieke Turkse gerechten uit het Oosten van Turkije, die hier nog beter zijn dan in Turkije. De bediening is vriendelijk en zeer voorkomend. |
Peter Goedkoop 3 maart 2012 | |
Gisteravond wilde ik met een vriend na een goede borrel gewoon een lekkere hoofdmaaltijd eten zonder al te veel poespas. We werden hier prima ontvangen, kregen als voorafje brood met wat tapenade, en aten allebei uitstekende lamskoteletjes, vergezeld van een half litertje rode huiswijn. Op de vraag waar de huiswijn (een Cabernet Sauvignon) vandaan kwam, luidde het antwoord Chili (!), wat we wel grappig vonden en niet verwachtten in een Turks restaurant. Een extra mandje brood en de karaf water vonden we niet terug op de rekening die maar 45 euro bedroeg. Ik kwam hier vaker en zal zeker terugkomen! Snelle en attente bediening, goed eten. Het is een heerlijk en eerlijk eethuis. |
paddestoel71 18 februari 2012 | |
Prima eten voor een prima prijs. We hadden drie voorgerechten besteld en kregen er een vierde van het huis bij. Mals gegrild vlees, verse sla, rijst en aardappels. |
Adjeot 25 januari 2012 | |
Leuk ingericht restaurant met zeer vriendelijk personeel. Eten was goed, hoewel de vis iets aan de gewone kant was. De verwachting vooraf was hoger dan de uiteindelijke ervaring. Vond het persoonlijk not done dat ze bezoekers met een hond toelieten. Ondanks dat een aan te bevelen restaurant. |
mkes1703 8 januari 2012 | |
Leuke prijs,lekker eten,goede bediening. Mijn favoriet is linzen soep,maar de rest is ook heerlijk! Een aanrader. |
gurme 9 december 2011 | |
Een kleine, fijne restaurant die tegenwoordig elke dag vaak vol zit! Alles terzijde.. je kunt hier geweldig eten! Mijn favoriet is de mezze mix om met z'n tweeën te eten (vooraf) waarbij lekkere kleine hapjes krijgt geserveerd! Als hoofdgerecht raad ik absoluut de Yoghurt Kebap aan! |
Geef zelf je mening over Maydanoz