1 2 3 4 5 ouder »

samira87 samira87 26 april 2012

Met de familie heerlijk gegeten..eeen kleine kaart, maar absoluut de moeite waard.

Gezellig ingericht,aardige dames in de bediening.Goede wijnen.

Ga er zeker weer naartoe!

marjanfw marjanfw 6 april 2012

Top!! Wij waren iets later, maar moesten ook weer op tijd weg. Geen enkel probleem. Het gastvriendelijke personeel zorgde er voor dat alles op tijd werd geserveerd en het eten was daarbij ook nog uitzonderlijk lekker.

cheesecakefactory cheesecakefactory 3 maart 2012

Een ware traktatie om hier te eten! Uiterst vriendelijk personeel die verstand van zaken hebben. We bestelden een fles wijn en er werden 3 flessen opengemaakt om te proeven. We gaan vaak uit eten van eetcafe tot exclusief maar bij mevrouw meijer kunnen we allemaal volmondig zeggen dat we overheerlijk gegeten hebben! Een echte aanrader waar hetheerlijke eten al begint bij het broodje met boter tot aan de hemelse bretontaart! Wel reserveren!

ale.nati ale.nati 1 maart 2012

Favourite restaurant in Rotterdam. Been here several time.
Menu changes on weekly base and always delicious.
Great value for money.
Very good service.

MarleenDuisterhof MarleenDuisterhof 26 februari 2012

Meijer uit Noord en de Jong uit Zuid: heel goed geslaagd proeffestijn! Kunnen niet wachten tot de volgende x en een samenwerking met onze Chateautjes!

Mac-Lean Mac-Lean 13 februari 2012

Heb er 10-02-2012 gegeten met mijn vrouw,wat een heerlijke avond hebben wij gehad.Het eten was buitengewoon lekker heerlijke wijn.Vriendelijke bediening Ga hier zeer zeker meer eten.Een echte aanrader.

Roland65 Roland65 10 januari 2012

Ik kom hier regelmatig eten, zowel met privé als met zakelijke relaties. De kaart is niet groot maar wel mooi uitgebalanceerd. De prijs/kwaliteit is uitstekend. De combinatie met de vriendelijke, ontspannen en correcte bediening en de no nonsense, informele sfeer maakt het dat dit restaurant echt favoriet is bij mij.

koolenbri koolenbri 8 januari 2012

donderdag 5-1-2012
Buitengewoon goed en lekker gegeten met een paar heerlijke wijnen. Hier heeft met verstand van smaakvol koken en combineren met top wijnen. Verplichte kost voor alle Rotterdammers !!!!

GhiBro GhiBro 29 december 2011

Leuke informele gelegenheid, waar eten, sfeer en bediening prima met elkaar in evenwicht zijn.

flow flow 21 december 2011

Lekker eten, fijne bediening, zeer goede prijs/kwaliteit-verhouding!

1 2 3 4 5 ouder »

Geef zelf je mening over Mevrouw Meijer