Een restaurant waar ik steeds weer terugkom. Inmiddels toch al veel Thaise restaurants uitgeprobeerd, maar dit blijft de topper. De zaak wordt steeds gezelliger, het eten is blijvend uitstekend en de prijzen normaal. Ook blijvend is het personeel, wat een goed teken is. En daarbij altijd even vriendelijk. Ja, ik zou niet weten bij welk ander Thais restaurant ik moet eten.
FANTASTISCH gegeten. Mijn Thaise collega bevestigde dat hij echt authentiek Thais heeft gegeten. Het restaurant zelf kan wel een beetje gezelliger worden en sfeer uitstralen. De bediening was vriendelijk. Aanrader en voor herhaling vatbaar
Gisteren met een groep van 15 personen (boven) gegeten. Er werd een heerlijke authentieke Thaise maaltijd geserveerd. De gerechten worden zeer fraai geserveerd en nog belangrijker, heel smaakvol. De hoeveelheden zijn prima en ik vind het er niet duur.
Een interieurarchitect kan wonderen verrichten maar dat mag de pret niet drukken. Het is een kleine zaak. De bediening is vriendelijk maar niet hoogstaand.
Ik ga er absoluut nogmaals eten en kan het iedereen aanbevelen.