1 2 3 4 ... 12 ouder »

NatasjaG NatasjaG 27 april 2012

Woensdag en gister weer heerlijk gegeten bij mijn favoriete restaurant in het Centrum. Er hangt een heerlijk Italiaanse sfeer, druk, gezellig en lekker eten. Een heerlijk plek waar je ook in je eentje even kan zitten, bijkletsen met een vriendinnetje of met een groep vrienden.

Kortom een klein stukje Italie midden in Den Haag

koks koks 12 maart 2012

Op Zondag aan het eind van de middag wat gegeten. Het restaurant heeft qua uitstraling en ruime opzet alles in zich om een fijn en goed restaurant te zijn, maar dit wordt niet waar gemaakt.
De prijzen zijn inderdaad laag maar de kwaliteit van het eten is niet bijzonder. Weinig smaak aan de pasta gerechten en weinig persoonlijke bediening.De wijn is ook niet bijzonder, dus eigenlijk heb ik nu besloten om hier niet meer te komen.

koekieboy koekieboy 8 maart 2012

Ik ben veel gewoon maar dit was ronduit verschrikkelijk, van het begin tot het einde had ik het gevoel dat ik er zo snel mogelijk buiten wou zijn.

Bij het binnenkomen was er een al chaos en moesten we even wachten, op zich geen probleem, ze schuiven een tafel in het midden van de gang en konden we daar zitten, vroegen om eventueel aan het raam te zitten maar dat kon niet want het was voor vier personen en wij waren maar met twee, ok dat begrijp ik, twee minuten later komt er iemand alleen binnen en waar mag die zitten ja hoor aan de tafel van vier.
aar wij zaten was een constante tocht en niet leuk zitten, vroegen dan twee glaasjes rose en een portie calamares om te beginnen.
De rose kwam in glazen waar je eigenlijk liever niet uit zou drinken echt vuil, zo uit de afwasmaschine en niet afgedroogd brrrrrr, de calamares lieten zich wel 20 minuten wachten................ ondertussen liep het personeel rond als kippen zonder kop en hadden ze liever nog in hun bed gelegen na de zaterdag uitgeweest te zijn, toen kwamen de calamers toch nog, ze waren precies gekookt in frituurvet ipv gebakken, waren ook gambas bij maar die roken niet te fris dus daar ben ik niet aangeweest, hebben dan toch de calmares opgegeten die zo vettig waren dat het er afdroop en ze smaakten oook helemaal naar niets.
Ondertussen ook nieuwe tafel gevraagd en wel gekregen naast de open keuken waar een chef 10 kg champignons stond te hakken, jongens jongens.
Bij afruimen vroegen ze of het lekker was en geantwoord dat het niet lekker was, kregen we dan de manager op bezoek die ook liever nog in zijn bed had gelegen en dat ook uitstraalde tegen zijn personeel.
Kregen we het antwoord dat de keuken zegt dat ze wel degelijk gefrituurd waren dus ja wat moet ik nog zeggen dan.
Ok dan maar wachten op de pasta classico, op zich eetbaar en dat was het ook wel als je houd van blikkensaussmaak en gehakt ballen die volgens mij wel uit de frituur kwamen, volgens mij hadden ze die gewisseld met de calamares.
enfin, ik vond dit echt verschrikkelijk allemaal en voor de sfeer en de bediening moet je er ook al niet zijn uitgezonderd 1 jongen die echt zijn best deed om zich te verontschuldigen.
Ik zou zeggen Sidney ( volgens de rekening) als dat jou naam is zoek vlug ander werk want je verdient beter dan dat.

NadineS NadineS 23 februari 2012

Value for money. De pizza's zijn lekker dun en licht knapperig, wat een zeldzaamheid is tegenwoordig! De pasta's zijn ook goed te eten. Helaas wel kwaliteitsverschillen tussen de koks waardoor je soms plezant wordt verrast door de goede hoeveelheid verse basilicum en dan weer later een klein beetje wordt teleurgesteld. Ik ga er graag heen ondanks de verschrikkelijke akoestiek op de spitstijden en de Italiaanse bediening die soms drukker is met flirten dan met de klanten; en dat heeft allemaal ook z'n charme. Ze zijn altijd vriendelijk, ook tegen de vervelende klanten. Trouwens, zolang 1 van de meer dan competente "hoofdobers" het allemaal in de gaten houdt en aanstuurt is de bediening voor het overgrote gedeelte meer dan prima! De WC's zien er altijd prima uit en er is gedacht aan alle kleine dingen. Een makkelijke tent waar je altijd terecht kunt voordat je een film gaat kijken en waar je voldaan naar buiten stapt.

FBSV FBSV 14 februari 2012

Vandaag er met z'n tweeën gegeten. Expres eerder gekomen omdat ik las over de rommelige bediening. Bediening was prima, erg vriendelijk geholpen door Titia (of zoiets). Pizza was er enorm snel. De pizza van mijn man was prima, die van mij had langer in de oven gemoeten. Mozzarella onder de ham was niet helemaal gesmolten, dat was jammer. Maar ja geen ramp, kon het dacht ik niet terug sturen want had het al gesneden. Een volgende keer check ik het voor dat ik ga snijden. Verder verwachtte ik niet veel, de smaak was prima dus prima om ook eens af te halen. Al met al: redelijk is te mager,goed te hoge score... Ik hou het op prima pizza voor prima prijs

Proever1169 Proever1169 29 januari 2012

Lekker pizza maar de bediening is niet goed. Echt jammer want is een leuke tent.

conducteur conducteur 12 januari 2012

bij binnenkomst gekozen voor boven zitten omdat je anders naast of voor de bakplaats/oven zit.boven dus meer ruimte.het interieur is van terrasniveau met luxe klapstoelen.
de tafels staan allemaal direct naast elkaar dus als het druk is kan men geen privegesprek voeren.de bediening was normaal.
wij zaten naast de trap naar boven en als we naar rechts keken zagen we aan de andere zijde van de trap zeker 35 stoelen, die opgeslagen staan.dit hoort natuurlijk ergens anders opgeslagen te zijn.ook de kinderstoelen staan eigenlijk op elkaar gestapeld direct bij bovenkomst links van de trap.
we bestelde allebei een pizza 1 margherita en 1 gorgonzola.
ze kwamen na ongeveen 15 minuten en dat was dus ok.
ze waren allebei flinterdun en op de gorgonzola was niet echt veel te merken van de schimmelkaas.
op verschillende plekken zat helemaal niets en dat gaf dus zwarte plekken.
de margharita was normaal en rond.
de gorgonzola was niet mooi rond maar paste wel op m,n bord.
de gedroogde tomaten die erop lagen waren redelijk.
ik had vooraf een biertje besteld van 0,25 die normaal lekker was en koste 2,25 dus redelijk normaal m.i.
mijn zoon had een chocomelk genomen en die koste 2,50
een chocomelkflesje is dus 0,25 duurder dan een 0,25l biertje.
dat klinkt toch ook wel vreemd?
de smaak van de pizza was in prijs kwaliteitverhouding dan wel redelijk.
afrekenen ging vlot en viel voor het geheel wel mee.
19,60 2 pizza,s 1 bier 0,25 en een chocomelk
herhalingsgevaar niet aanwezig

HTvH HTvH 23 december 2011

Leuk ingericht, maar superslechte bediening! Voedsel géén oordeel, want iedereen was al klaar met het hoofdgerecht zodat ik mijn hoofdgerecht uiteindelijk maar afgezegd heb, hierna kwamen ze nog 2 keer terug met het uiteindelijke hoofdgerecht met tussenpozen van een kwartier. Lekker hygienisch..........NOT! Maar als doekje voor het bloeden gratis flesje water en gratis ijs voor mij en mijn collega's, Denk niet dat ik hier nog vaak ga komen.
Ook het toilet was een herbeleving ik dacht dat alleen wc's zo smerig en defect waren bij de wat groezelige uitgaansgelegenheden...

Woody01 Woody01 21 december 2011

Je kan nu eenmaal niet veel verwachten, lijkt wel een fabriek vooral boven ongezellig. Bediening snapte er niet veel van, als je een menu wilt kan dat alleen als iedereen een menu uitkiest dus hup de manager erbij. Voorgerecht tja... 2 gebakken garnalen, en de inktvisringen te slap. Pizza ook niet super. De koffie daarin tegen prima! (Ik ben niet van plan om er ooit nog te gaan eten. Geef mij maar een kleine pizzeria dan maar wat meer geld uitgeven dan dit!

mohawk mohawk 17 december 2011

Eerste keer hier gegeten. Erg drukke tent. We waren beneden gaan zitten en hoorde geregeld harde muziek van boven komen. Bediening was erg snel, dat wel. Maar het eten was echt bijna niet weg te krijgen. Lasagne met canneloni was echt slecht en smaakte naar een goedkope magnetronmaaltijd die opgeleukt was met een paar snippertjes peterselie. Het gehakt (of wat het ook mocht wezen) in de lasagne was papperig en had zo uit een blik kunnen komen. Nee, geen VIP meer voor ons.

1 2 3 4 ... 12 ouder »

Geef zelf je mening over Very Italian pizza