NatasjaG 27 april 2012 | |
Woensdag en gister weer heerlijk gegeten bij mijn favoriete restaurant in het Centrum. Er hangt een heerlijk Italiaanse sfeer, druk, gezellig en lekker eten. Een heerlijk plek waar je ook in je eentje even kan zitten, bijkletsen met een vriendinnetje of met een groep vrienden.
koks 12 maart 2012 | |
Op Zondag aan het eind van de middag wat gegeten. Het restaurant heeft qua uitstraling en ruime opzet alles in zich om een fijn en goed restaurant te zijn, maar dit wordt niet waar gemaakt.
koekieboy 8 maart 2012 | |
Ik ben veel gewoon maar dit was ronduit verschrikkelijk, van het begin tot het einde had ik het gevoel dat ik er zo snel mogelijk buiten wou zijn.
NadineS 23 februari 2012 | |
Value for money. De pizza's zijn lekker dun en licht knapperig, wat een zeldzaamheid is tegenwoordig! De pasta's zijn ook goed te eten. Helaas wel kwaliteitsverschillen tussen de koks waardoor je soms plezant wordt verrast door de goede hoeveelheid verse basilicum en dan weer later een klein beetje wordt teleurgesteld. Ik ga er graag heen ondanks de verschrikkelijke akoestiek op de spitstijden en de Italiaanse bediening die soms drukker is met flirten dan met de klanten; en dat heeft allemaal ook z'n charme. Ze zijn altijd vriendelijk, ook tegen de vervelende klanten. Trouwens, zolang 1 van de meer dan competente "hoofdobers" het allemaal in de gaten houdt en aanstuurt is de bediening voor het overgrote gedeelte meer dan prima! De WC's zien er altijd prima uit en er is gedacht aan alle kleine dingen. Een makkelijke tent waar je altijd terecht kunt voordat je een film gaat kijken en waar je voldaan naar buiten stapt. |
FBSV 14 februari 2012 | |
Vandaag er met z'n tweeën gegeten. Expres eerder gekomen omdat ik las over de rommelige bediening. Bediening was prima, erg vriendelijk geholpen door Titia (of zoiets). Pizza was er enorm snel. De pizza van mijn man was prima, die van mij had langer in de oven gemoeten. Mozzarella onder de ham was niet helemaal gesmolten, dat was jammer. Maar ja geen ramp, kon het dacht ik niet terug sturen want had het al gesneden. Een volgende keer check ik het voor dat ik ga snijden. Verder verwachtte ik niet veel, de smaak was prima dus prima om ook eens af te halen. Al met al: redelijk is te mager,goed te hoge score... Ik hou het op prima pizza voor prima prijs |
Proever1169 29 januari 2012 | |
Lekker pizza maar de bediening is niet goed. Echt jammer want is een leuke tent. |
conducteur 12 januari 2012 | |
bij binnenkomst gekozen voor boven zitten omdat je anders naast of voor de bakplaats/oven zit.boven dus meer ruimte.het interieur is van terrasniveau met luxe klapstoelen.
HTvH 23 december 2011 | |
Leuk ingericht, maar superslechte bediening! Voedsel géén oordeel, want iedereen was al klaar met het hoofdgerecht zodat ik mijn hoofdgerecht uiteindelijk maar afgezegd heb, hierna kwamen ze nog 2 keer terug met het uiteindelijke hoofdgerecht met tussenpozen van een kwartier. Lekker hygienisch..........NOT! Maar als doekje voor het bloeden gratis flesje water en gratis ijs voor mij en mijn collega's, Denk niet dat ik hier nog vaak ga komen.
Woody01 21 december 2011 | |
Je kan nu eenmaal niet veel verwachten, lijkt wel een fabriek vooral boven ongezellig. Bediening snapte er niet veel van, als je een menu wilt kan dat alleen als iedereen een menu uitkiest dus hup de manager erbij. Voorgerecht tja... 2 gebakken garnalen, en de inktvisringen te slap. Pizza ook niet super. De koffie daarin tegen prima! (Ik ben niet van plan om er ooit nog te gaan eten. Geef mij maar een kleine pizzeria dan maar wat meer geld uitgeven dan dit! |
mohawk 17 december 2011 | |
Eerste keer hier gegeten. Erg drukke tent. We waren beneden gaan zitten en hoorde geregeld harde muziek van boven komen. Bediening was erg snel, dat wel. Maar het eten was echt bijna niet weg te krijgen. Lasagne met canneloni was echt slecht en smaakte naar een goedkope magnetronmaaltijd die opgeleukt was met een paar snippertjes peterselie. Het gehakt (of wat het ook mocht wezen) in de lasagne was papperig en had zo uit een blik kunnen komen. Nee, geen VIP meer voor ons. |
Geef zelf je mening over Very Italian pizza