Een prachtige menukaart maar ze serveren niet wat daarop staat. Blauwe kaas saus over het vlees was nauwelijks waarneembaar, meloen in het voorgerecht waren een paar kleine schijfjes harde smaakloze meloen. Haricots verts waren te rauw (en ik hou echt van beetgaar maar dit was te ongekookt) Toetjes waren ook niet zoals op de kaart aangegeven. Kortom prutswerk in de keuken. Bediening in orde
04-02-2011 gegeten bij hardans. ondanks de charmante uitstraling viel het eten vreselijk tegen. Nog nooit in mijn leven heb ik eten terug gestuurd, maar dit ging zelfs mij te ver. Bij het voorgerecht denk je nog "kan gebeuren", maar wanneer vervolgens het hoofdgerecht echt niet te eten is....
De pasta was helemaal doorgekookt en lag als een soort pap op mijn bord, de vis was ontzettend droog en enorm flauw...en ga zo maar door... de bediening is erg vriendelijk, maar het eten echt vies!! Enorme teleurstelling, want het kostte ons wel 100 euro
Wat doe je als je naast je vaste aanloop drie of vier grote groepen krijgt te eten, maar twee of drie meisjes in de bediening hebt, louter stagiaires als keukenbrigade en veel te weinig ingredienten op voorraad? Heel snel gasten gaan afbellen zodat die hun heil nog ergens anders kunnen gaan
zoeken. Dit was niet het besluit van de manager van de Haagse Hardans
afgelopen vrijdagavond.
Grab the money and run moet die gedacht hebben. Beetje dom. Gevolg: na
drie uur wachten twee minuscule dobbelsteentjes rauwe oude zalm, een soepkom met een natte bodem, kogelbiefstukken en andere half rauwe of kapotgebakken vleeshoofdgerechten
zo groot als een golfballetje, ijs in de vis, rauwe aardappeltaart, koude
friet zonder zout en ga zo maar door. Dan had je nog geluk. Twee van de
drie groepen bleken rond 23.00 uur – ruim vier uur na aankomst - helemaal
nog geen eten gehad te hebben.
En zo kwam dat gasten massaal gingen afhaken en groepjes de Hardans
‘schraalhans’ gingen verlaten op zoek naar Piet Patat een paar straten
verder. De crisis leek bezworen door ons de helft te laten afrekenen, maar
de Hardans heeft voor een man of tachtig de avond volledig vergald
waaronder ons gezamenlijke kerstdiner. Bovendien hebben we extra kosten
moeten maken. Gaat u zich vooral diep schamen.