KeukenInternationaal, Vegetarisch & Wereldkeuken
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

roos84 roos84 7 december 2011

Ik heb gister voor het eerst bij Bla Bla gegeten. Zelf ben ik geen vegetariër maar mijn vriendin wel. Heerlijke paddenstoelen loempia´s als voorgerecht en daarna hebben we een Indiaas hoofdgerecht genomen. Het zijn prima porties en ze zijn goed van smaak. Wat ik fijn vond was dat de bediening de tijd voor ons nam.

restart7374 restart7374 27 november 2011

In de "wereldstad Groningen" zijn puur vegetarische restaurants heel erg dun gezaaid. Sterker nog, volgens mij is Bla Bla de enige in zijn soort. Dit schept automatisch verwachtingen die ze in onze ogen niet waarmaken. De eenvoudige kaart met voorgerechten, drie keuzemenu's en nagerechten lijkt heel wat. Vanuit een van de tafeltjes is duidelijk te zien dat ieder bord met eten in de magnetron wordt opgewarmt (!). Waarschijnlijk is de basis dezelfde dag klaargemaakt en moet het vlak voor het serveren alleen nog maar even verwarmt en/of gefrituurd te worden. Wat toefjes sla en een sausje maken dat het er versgemaakt uitziet. De smaak ontsijgt goed eetcafé voedsel niet. Zestig euro voor een voor- en hoofgerecht met 4 drankjes is gezien de bereidingswijze wel heel hoog. De bediening rakelt bij iedere nieuwe bezoeker hetzelfde welkomspraatje op, iets wat een beetje geforceerd overkomt. Het weerwoord "ja maar we werken met biologische en verse producten" is een beetje een holle frase als het vervolgens in de magnetron wordt opgewarmd. De stoelen zitten wat ongemakkelijk, je zakt er ver door naar achteren waardoor je niet echt recht kunt zitten. Dan liever naar een gewoon restaurant waar voor een beetje hogere prijs beter vegetarisch en biologisch wordt gekookt.

Martien25 Martien25 28 februari 2011

Het voorgerecht was lekker, geitenkaas, olijven en broodjes, met een leuke manier van deze simpele (maar heerlijke) dingen serveren. Helaas was het hoofdgerecht een verzameling van te veel verschillende dingen op 1 bord, waarvan ik de meeste dingen niet bijzonder, of zelfs niet lekker vond. Alle gerechten waren echter wel goed klaargemaakt. Mijn gezelschap is vegetarier en ging voor de tweede keer bij Bla Bla eten. Hoewel de eerste keer een prettige ervaring voor haar was, was zij de tweede keer minder enthousiast. De bediening was erg correct en vriendelijk wat de gehele ervaring beter maakte.

fvanderploeg fvanderploeg 19 januari 2011

Ik ben geen vegetariër, maar dat is in dit restaurant geen probleem, ik heb heerlijk gegeten. Ook de wijnkaart was goed, en de bediening op de juiste manier vriendelijk. Hier ga ik vast nog eens eten. O ja, er is een leuk nisje, waar je met z'n tweëen goed kan zitten!

zdamen zdamen 1 november 2010

Vorige week heerlijk gegeten hier. Originele gerechten op de menukaart. Wel heel grote porties, maar lekker!!! Aardige bediening. Niets op aan te merken.

Geef zelf je mening over Restaurant Bla Bla

MaandagGesloten