Met enige regelmaat voor ons een terugkerend adres. Uitstekende lunchmogelijkheden met mooie gerechten op een heerlijk terras, bij regen overdekte buitenmogelijkheid. Voor het diner een maandelijks wisselende kaart met eerlijke en mooie producten tegen een goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke en gastvrije ontvangst. Kortom: Een aanrader!
Na een lange leuke dag wandelen belanden wij bij Tante Sjaan in Vierhouten. Met een leuke verassende kaart hebben wij daar heerlijk gegeten. Het personeel was erg leuk en zorgvuldig en het eten was echt lekker. Een echte aanrader voor iedereen die in de buurt van Vierhouten is.
3 gangen keuzemenu voor €36,00. Lekker gegeten! Zeer vriendelijk personeel. Jammer dat eronder tafel naast ons een stinkende hond lag. Na vragen hierover zei men dat het was toegestaan. Kwam eetlust niet ten goede.
Gezellig uitziende gelegenheid met een zeer vriendelijke ontvangst. Goede keuze met 'vrij' keuzemenu. Er vis eigenlijk niets negatiefs over op te merken., daarbij een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Kortom: aanrader !!