All-you-can-eat principe is hier goed uitgevoegd. Ruime sortering sushi, satés en tempura. Alles ging lekker vlok. Vond het zoutgehalte wat aan hoge kant.
Dit all-you can eat restaurant is gewoon een grap.
Afgelopen zomer zijn we met een groepje van 5 redelijk sushi ervaren wezen eten.
Ongeveer 25 tot 35min wachttijd per ronde (zaak was voor 60% leeg), Sushi's waren bijzonder slecht, smakeloos, muf en vielen uit elkaar, alsof er normale rijst gebruikt werd.
Porties waren soms lachwekkend klein. Bestel je champignons, krijg je welgeteld 1 (!!!) mini champignon geserveerd. Maki's die normaliter vaak per 2 of 3 geserveerd werden (ook zoals op de foto van de kaart) krijg je er hier maar 1 per ronde.
En dan denk je alles gehad te hebben, komt het personeel na 4 rondes even melden dat de rijst op is, en dat we geen sushi meer konden bestellen.
In dit restaurant kun je onbeperkt sushi eten voor een bedrag van Euro 22,50. Er ligt een menukaart op tafel waar je de gewenste sushi kunt aanstrepen, steeds 5 per keer. De sushi is echt heel erg goed en het concept is ook prima. Het enige wat erg onbetrouwbaar is zijn de openingstijden. Op de site staat dat men open is van 15-22uur, maar ik heb reeds 2x voor de deur gestaan om 15.15 uur dat men nog gewoon gesloten was. Zelfs voor afhalen was men nog niet open. Ook buiten bij het restaurant zelf hangt een bordje dat men open is vanaf 15.00 uur... misschien dat men de informatie eens moet updaten!