AdrianaC 1 december 2011 | |
Bij Bao kan je geen babi pangang kopen, en ook geen koeloeyuk. Nee, bij Boa eet je echt Chinees. Kip Gongbao met grove pinda's of mijn persoonlijke favoriet gebakken varkensvlees met bosuitjes en chilipepers. Verwacht geen restaurant, geen goede bedienig (spreken slecht beetje engels) en verwacht ook geen alcohol. Maar zo lekker Chinees heb ik nog nooit gegeten! |
Richard-rotterdam 9 november 2011 | |
Echt geen idee waarom dit restaurant zo goed wordt beoordeeld. Alles smaakt hetzelfde aangezien het eten allemaal in dezelfde saus is gedoppeld. Personeel is wel vriendelijk, dus daarom een matige ipv een slechte beoordeling |
erik b 22 oktober 2011 | |
In dit restaurant eet je Noord-Chinees eten, ik werd verrast door deze keuken. Zeer smakelijk gegeten:tomaat-eisoep, pannenkoekjes met tauge, kip-groente schotel, en pizza-achtige schijfjes met een blikje spa rood en dat alles voor nog geen 18 euro.
jury 4 oktober 2011 | |
Huiskamer sfeer, eethuisje met authentiek Chinees / Beijing eten. Geen standaard Europese Chinees-Indische keuken. Heerlijke MUXU of wat dacht je van aardappelen en chili gebakken in azijn en sesam olie, zo lekker. Heerlijke Jasmijn Thee.
mobi 21 september 2011 | |
Super heerlijk gegeten . Ook weer eens echt chinees en de andere keuken dan ik kende. Er komen ook vele chinese voor mij een goed teken!! heerlijk gegeten. Het lijkt wel of je echt even in china bent. |
Hightec 8 augustus 2011 | |
Lekker eten, maar een rommelig, simpel interieur. Naast me lagen twee katten in een stoel te slapen. Schattig, maar dat geeft natuurlijk wel een beetje aan dat het niet meer dan een simpel eethuisje is. |
marcopolo49 18 juli 2011 | |
Als je bij Bij Boa gaat eten moet je niet denken dat je naar een Chinees Indonesisch buurt restaurant gaat. De klassiekers vind je hier niet. Het eten lijkt zelfs niet op dat van de grote Chinezen in het centrum van de stad zoals Tai Wu. De keuken is uit een andere dan gebruikelijke streek en dat is te merken. Veel zuur, erg pittig en aparte keuzes op de kaart. Maar stampvol met Chinezen die met veel plezier hun eten naar binnen slurpen (letterlijk). De eerste keer is het ook even schrikken, maar de keuken is echt bijzonder en absoluut de moeite waard. Er is maar 1 kok, zijn vrouw en af toe een jongen die helpt in de bediening. Geen van allen spreek soepel Nederlands maar ze zijn erg vriendelijk en doen hun best. |
jacobusje 2 juli 2011 | |
Viel erg tegen, kregen niet gelijktijdig opgediend, 10 minuten later.
Proevertje101 4 juni 2011 | |
Geen flauwe, aan de europeese smaak aangepaste prak maar authentiek chinees. Aanrader. |
Yappuh 24 mei 2011 | |
Eén keer wezen eten, enkele weken geleden. Interieur wat rommelig, maar low budget dus niet erg. Het eten is heel speciaal, echt anders dan andere chinese restaurants. Maar wat mij negatief beïnvloedde is dat er 'huiskatten' rondlopen door het restaurant en de keuken...Dat kan echt niet in NL! Ik zal er dus helaas niet meer gaan eten, terwijl het zo leuk om de hoek van mijn huis zit...jammer, heel jammer... |
Geef zelf je mening over Eethuis Bij Bao