ActiviteitenAfhalen, Catering
KeukenItaliaans

6 mei 2013

Heerlijke (grote) pizza's gegeten aan leuke hoge tafel. Met tonijn, ham en pizza margarita. De service was top en oprecht, onze complimenten! Leuke, vriendelijke dames in de bediening, vlot en sfeervol.

Gegeten op: 3 mei 2013.
Proever

18 maart 2013

Met 3 vriendinnen super lekker gegeten in La Bocca. Eten was echt Italiaans en dat proef je. De antipasti was vers gemaakt en had voor elk wat wils. Daarna hadden we allemaal een verschillende pasta besteld. Het werd netjes geserveerd op een speciale schaal. Heel attent. Binnenkort eens met de lunch proberen. Aanrader.

Gegeten op: 7 maart 2013.
sansjo
sansjo
Proever in spe

4 maart 2013

Gezellig modern Italiaans restaurant met mooie gerechten van pizza tot gegrilde ossenhaas en prima wijnkaart en een betaalbare rode en witte huiswijn. Lekkere ciabattini met huisgemaakte tapenade van het huis voor bij het aperitief Wij gingen voor de Valpolicella bij het hoofdgerecht en die stelde niet teleur. Bijzonder vriendelijk en service gerichte bediening. Attent en alert, extra wijn inschenken en informeren of alles naar wens is.

Gegeten op: 3 maart 2013.

6 februari 2013

Wij hebben heerlijk gegeten bij La Bocca in Badhoevedorp. Ik heb een pasta gerecht Frutti di Mare gegeten en mijn partner een pasta met zalm. Het leek wel of ze eerst met een bootje de zee op waren gevaren alvorens wij de vis op ons bord geserveerd kregen. Zo vers was het!

Er waren tevens 2 kinderen mee, die kregen een aparte tafel, dat was geen enkel probleem. Zij hebben een kinderpizza gegeten, niets bijzonders maar zag er wel erg lekker uit. Dat vonden de kinderen ook. Voor het ijstoetje mochten ze meekijken in de keuken. Dat doet het altijd goed zowel bij kinderen als bij ouders!

De bediening was erg vriendelijk. We werden bediend door een Nederlandse jongen, erg sympathiek en leuk voor kinderen. Daarnaast werd de cappuccino door een leuk Italiaans meisje geserveerd.

De ambiance was modern met een Italiaans tintje. Netjes en schoon met fijne achtergrond muziek.

Wij komen graag nog een keer terug!

Gegeten op: 12 januari 2013.
WilmaDol
WilmaDol
Proever in spe

30 januari 2013

Een bovengemiddelde Italiaan. Niet spannend wel smakelijk. Aardige bediening. Snelle keuken en pizza's met lekkere dunne bodem.

arieuiteten
arieuiteten
Expertproever

Alle 29 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over La Bocca

Schrijf hieronder je recensie over La Bocca. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Zondag12:00 - 22:00